Gud så duktig jag är

Fy vilken lång dag detta har varit ändå steg jag inte upp förns halv tolv. Idag har jag diskat två gånger tvättat lite rengjort fläkten och städat toan + att jag och N har gjort klart i datarummet, äntligen!! De har varit kaos där sen vi flytta in men nu kan man gå in där utan att gå på nånting eller stöta in i nå och jag kan komma fram till mina garderober obehindrat =)

I morgon ska jag upp halv tio, har tvättid 10, vi har ju tvättmaskin här i läggan men den är så liten så vi tvättar bara de nödvändigaste, så de blir att springa i trapporna i morgon =P Sen måste jag packa allt som jag ska ha med till Ä-byn & stugan. N tyckte att allt skulle vara klart när han kommer från jobbet kl 3 men vi får se om jag hinner, ska även städa klart så de ser fint ut på Söndag när i kommer hem.

N har redan gått och lagt sig och jag ska nog snart också krypa under täcket. Just de idag fick jag min nya mp3, den serut som en ipod shuffle men jag vet inte om den är äkta de stod nämligen inte de nånstans men den funka iaf och är snygg så jag är nöjd =)


Vi får väl se om jag hinner skriva nå i morgon annars skriver jag på söndag eller måndag. God natt =)

Kommentarer
Postat av: Sara

var beställde du den ifrån? :) jag ska föra över lite ny musik till min, var längesen! vet du, idag har jag gått lite utan kryckorna. :) några steg, men alltid nåt. snart kan vi gå promenader ;)

2010-02-04 @ 11:40:24
URL: http://saraah.blogg.se/
Postat av: Anonym

det är kanske en denver shuffle. för dem har slutat sälja den dära shuffle modellen från ipod

2010-02-04 @ 21:51:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback