Försvunnen

Våran ena katt är försvunnen sen igår =( Känner mig så hjälplös, vi har ju ingen aning om vars han kan vara eller vad som har hänt, lever han ens? Jävligt jobbigt är de..

Valle <3

När verkligheten kommer ifatt en..

Var till arbetsförmedlingen idag och mitt goda humör sjönk på minus. Suck, börjar inse att jag är tillbaka på ruta ett igen. Vad fan ska jag göra?? Plugga? sitta hemma? Söka jobb som inte finns? Fy fan för att vara "vuxen" eller vad fan man nu är förnånting.

Tänkte städa och placera ut grejerna vi köpte på IKEA igår och ta kort och visa er men jag har verkligen ingen lust längre. Förhoppningsvis är jag på bättre humör i morgon =)

På Lördag (till Söndag) ska vi till Älvsbyn, jag ska vara med Elin så mycket jag bara kan och förhoppningsvis kan hon färga mitt hår =) Har vunnit en auktion på löshår med clips och fick hem de igår och insåg att de inte riktigt var samma som min hårfärg så de måste åtgärdas ;)

Jippi =D

Jaa de blir IKEA i morgon =D Jag, Nicklas och mamma blir de som åker. Behöver egentligen inte så mycket lite små grejer bara men de ska bli kul ändå =)

Nu ska jag se tv sen ska jag i säng så jag orkar köra i morgon =)

Söndags mys <3

Gud vad de öser ner, men de är mysigt =) Sitter under en filt i soffan och kollar repris av fångarna på fortet fast jag har ju redan sett dom men de finns inte så mycket annat på tv. Väntar även på Nicklas som är och köper skrov, mums =P Orka verkligen inte laga mat idag. Nu ska jag tända ljus för att få ännu höre mysfaktor =)

Dåligt med kommentarer om min väska, vart den så ful!?

Väskan


Före


Efter


Tog bort snöret som var där och gjorde ett eget =)


Den känns lite mer modern med nitar =)

Vad tycks?? ;)


2 bilder


Hudkräm från apoteket..


Ljus från coop, den blåa är mycket snyggare än vad bilden gör den..

Dagens outfit ;)


Älskar min löspolo <3 Ser ni min nya väska?
Köpte den igår men den var lite tråkig så jag har pimpat den lite idag =)

Ni får snart se en före och efter bild ;)

Sista dagen =(

Idag var min sista dag på jobbet, känns jävligt tråkigt måste jag säga men ändå skönt att bli ledig. Men jag längtar inte efter arbetsförmedlingen, huvva.. Kommer sakna alla på jobbet, alla är så snälla och underbara <3
men jag hoppas ju på att jag får jobba nån dag då och då =)

Nu sitter jag och väntar på Elin <3 vi ska gå på stan och bränna pengar =D Jag fick en ganska bra lön men N fick en ännu bättre lön, så vi behöver inte oroa oss för penga brist den här månaden =)

Natti Natti

De blir inga bilder idag, kanske i morgon istället. Nu ska jag krypa ner i sängen, jobb i morgon.

God natt

Onsdag 25 Augusti 2010

Har suttit och gjort en ny header nu på morgonen =) Vart så less den jag har, men den nya kommer inte upp riktigt än Elin måste hjälpa mig med de =P Så när hon har tid så blir de förändring här =)

Nu ska jag gå och inspektera kylen och frysen och hitta på nånting gott till middag =) borde diska också =/

Nicklas och pappa är på väg hem nu men N är nog inte hemma förns 4-5 nångång.

Ja som ni märker så har jag inte så mycke att berätta =P Kommer kanske upp lite bilder sen =)

Update ;o)

nu var de ett tag sen jag skrev så de är väl dax att uppdatera er =P

I Torsdags for vi till stugan och vi har varit där till Söndag, bara myst och tagit de lungt =)

Igår jobba jag.

Idag har vi varit till Ä-byn en snabbis, sen när vi kom hem börja vi städa och tvätta + renbädda, putsa fönster i sovrummet och hängt upp nya gardiner där =) Oj så skönt jag ska sova i natt ;)

I morgon ska N hjälpa min pappa att få hem husvagnen från stugan så han blir borta hela dan =( Men han är snäll som hjälper han! Jag och hundarna ska bara ta de lungt kanske gå på lång promenad beroende på vädret men ut måste vi iaf.

Nu ser jag Fångarna på fortet, ja vad ska man säga om de? Inte lika kul som när man var liten men bra tidsfördriv =P

Nu är reklamen slut..

Onsdag 18 Augusti 2010

Ibland blir jag bara så less allt och alla, mest less blir jag på mig själv.

Jag säger upp mig från mig själv!

Tisdag 17 Augusti 2010

Nu är de tack och god natt för idag! Upp halv sju i morgon för att jobba sen är jag ledig till Måndag, så jävla skönt de ska bli =D

Sov gott!

Chockerande

Jag har nyss varit ute och promenerat =O eller de är jag ju varje dag med hundarna men de ger ingen motion precis eftersom dom ska stanna och lukta på varje grästuva. 35 min gick jag fast de känndes som en timme eftersom jag gick så långt men jag försökte hålla ett raskt tempo så de kanske är därför de gick så fort =)
Nicklas och hundarna är med Mattias och hämtar Nicklas skrotbil i Älvsbyn, vet inte vad han ska ha den till men jaja.

Har just duschat och nu ska jag klä på mig och sen ta tvättkorgen och gå till tvättstugan =)

Lite Elin är bra för skallen ;)

Har egentligen inte så mycket att skriva men har ju skrivit varje kväll nu i några dagar så tänkte att jag ska försöka fortsätta med de =) Fast de är ju roligare om man får nån kommentar då och då ;)

Idag har jag jobbat, haft ont i huvet större delen av dagen så när jag kom från jobbet la jag mig bums i sängen, men han bara vila i typ en halv timme så ringer Elin <3 och min huvudvärk försvann så de var de jag behövde, lite Elin ;)

Nån av katterna har varit på jakt idag och ville visa upp sin fångst så när jag går in i sovrummet just efter N farit på jobbet så ligger de en död fågelstackare där på mattan, jag får panik och ringer N och säger att de bara är att vända om och ta bort den, vilket han gjorde också tack och lov annars hade jag fått sova på soffan i natt för inte vill jag ligga och sova med en död fågel i samma rum, usch!

Nu ska jag gå och sova hade jag tänkt eller ringa N och sen sova ;)

God natt

IKEA <3

Söndag, söndag, söndag... Idag har vi städat lite, rensat våra garderober och fixat till i förrådet (inne), tidigare kunde man inte gå in där ens men nu kan man de =)
Sitter och skriver en lista med vad vi behöver från Ikea =) De vi behöver mest är trådbackar, vi har bara 3 garderober så jag har ingenstans att ha gardiner, dukar osv. Allt de är i en ikea kasse just nu och de funkar inte så bra..

I morgon är de Måndag igen och jag jobbar 7:30 till 16:00, Tisdag är jag ledig, Onsdag jobbar jag och Torsdag åker vi upp till stugan såå jäävla skönt de ska bli =D

Ut med hundarna nu sen bums i säng!!

God Natt


Ute med båten i Kuri, jag tycker de är kul att fiska så länge jag slipper ta i fisken och masken ;P

Hot tub time machine

Ikväll har vi som sagt varit hos S & H och sett film, H valde film och sist han valde sluta de med att Nicklas (och Sara om jag inte mins helt fel) somna, så jag hade inte så höga förväntiningar men den var faktiskt bra =)
Den här såg vi:


Alltid lika trevligt att umgås med dom och nästa helg ska vi fyra åka upp till Kuri. Jag längtar, de ska bli så skönt att bara ta de lungt och de är N´s andra lediga helg i sommar. Stackarn jobbar jämt och nu är han sjuk också ännu mer synd om han, men envis som han är så är han på jobbet nu iaf.

Nu ska jag ut med hundarna och sen sova, i morgon står de städ på schemat. Till veckan jobbar jag bara två dagar så jävla skönt =D

Oliver´s dop 8 Augusti 2010















Lördag 14 Augusti 2010

idag blir de grillad kyckling till middag (mums) sen ska vi till Sara och Henke och se film sen ska Nicklas på jobbet och jag ska ligga i soffan och se tv.

Så ser våran Lördag ut ;)


En bild från Oliver´s dop
Fler kommer kanske senare ikväll

Tvålpump


Före



Efter =)
69:- På Kvantum

Armbandet


Är väldigt nöjd med den =) De var verkligen inte svårt, allt som behövdes var en tång.
De blir ju mycket mer personligt när man gör ett eget också ;)

Älskar dig Nicklas <3

Armband

Har just gjort mig ett eget armband =D Beställde grejer från Pagoni, 150 kr beställde jag för och då har jag grejer så de räcker till många armband till =) Snabb leverans hade dom också rätt ner i brevlådan och gratis, kan de bli bättre? =D Ni får se en bild i morgon nu ska jag gå ut med hundarna och sen krypa ner i sängen. N är ledig i natt också och jag är ledig i morgon, Lördag och Söndag <3

Sov gott sötnosar ;)

Good Night

Idag har jag jobbat förmiddag lyckades försova mig men kom bara nån minut försent till jobbet så de var inte så farligt. Hade jag beordrat N att laga mat så när jag kom hem var maten nästan klar, underbart <3
Sen kom en av mina mostrar och hennes man på besök (eller är dom gifta? Tror inte de vid närmare eftertanke) Iaf så bor dom i Kiruna så vi träffas inte så ofta me nu är dom här för att gå på Nolia så då passa dom på att komma på besök här vilket var trevligt =) Ska försöka få med mig mamma upp till Kiruna så vi kan hälsa på hela tjocka släkten som bor där =)
Sen kom Sara och Henke på besök och vi drack te och surrade <3

Nu ska jag börja göra mig i ordning för sängen och hoppas att jag somnar så fort jag lägger huvudet på kudden så jag slipper försova mig igen.

God Natt


Nicklas är ledig i natt <3 Vi har inte sovit tillsammans på en hel vecka.

Måndag 9/8 2010

Måndag kväll och jag ska snart ut med hundarna och sen krypa i säng =) Är ledig i morgon men ska försöka stiga upp tidigt för att städa för på Onsdag (eller Torsdag) kommer min moster på besök och då måste de vara fint här hemma inte för att jag tror  hon bryr sig om hur de ser ut men de är ju roligare att ha främmande om de är rent och fint =)

Igår var vi på dop =) Lilla Olivers dop och de var jätte mysigt fast de regnade =) Ska ta och lägga upp bilder därifrån i morgon kanske, har inte hunnit lägga in dom på datorn än.


Slänger in några bilder från våran vikarie fest, fast de börjar vara ett tag sen vi hade den men bättre sent än aldrig =P

Frida


Klara, Anna och Anette


Anna, Anette och Linnea


Sara och Frida


Jag hemma innan festen

Oj vad jag kommer sakna alla speciellt Anna, de är hon som jag har kommit närmast under sommarn (förutom Sara och Frida men dom känner jag ju sen förut) oj så kul vi haft <3

De minskar =)

min inköpslista börjar minska vilket betyder att jag kanske kommer kunna lägga undan mycket pengar den här månaden =)

  • Ny mobil
  • jeans och koftor
  • Nånting fint till Älskling <3
  • Tatuering
  • Platt tv till sovrummet
  • Skor
  • Spara (till sämre tider)