Invigning ;)

Känner mig helt seg i huvet idag =/ Och jag blev inte glad när jag titta ut genom fönstret och såg snö falla ner från himlen =/ Men what to do? vi ska grilla iaf och jag ska inviga min nya skinnjacka jag köpte igår =D Vi ska vara med John och Malin som vi nästan bor grannar med nu =) Vi ska grilla och ta oss en öl/grogg eller kanske 5 vem vet =P

Nu ska jag gå och göra i ordning köttet =) Och he på lite party musik och försöka tagga lite ;P
Ha en trevlig valborgsmässoafton =D

Myror i fötterna =/

Just nu sitter jag i hallen på golvet i våran nya lägenhet, vem fan är så dum att man her internet dosan i hallen? Då måste man ju sitta i hallen eller ha en lång tp sladd över hela lägenheten, pucko! Mina fötter somnar alltid när jag sitter på golvet, inte skönt.

Igår fick vi de mesta flyttat, vi har även sovit här inatt =) Ja ska snart börja packa upp lite lådor. Sen när N kommer hem från jobbet ska vi nog till den gammla läggan och ta de sista och börja städa, SUCK!! Men de går ganska fort att städa när läggan är tom + att mamma kom ju förra fredan och hjälpte mig att städa dom "jobbiga" grejerna tex bakom spisen och köksskåpen.

Nä nu ska jag börja göra nytta innan mina fötter trillar av ;P

Flytt =D

Igår fick vi nyckeln till våran nya lägenhet =D Så idag när N slutar jobbet blir de att flytta för fulla muggar. Åhh vad jag längtar =P På Söndag blir de nog att åka på Ikea har en liten lista med grejer som ska handlas men nu måste jag skriva om den för igår när vi var till lägenheten så såg jag att de var nån grej vi inte behöver och några nya grejer som vi behöver köpa. Jag hoppas vi får nya tapeter hellst överallt men bara jag får nya i köket för dom var riktigt fula.

Igår fyllde lilla Hedda 8 år (min brorsdotter), tänk vad fort tiden går, de känns som att hon föddes alldeles nyss.
N jobba kväll igår så jag fick fara själv till Ä-byn, jag han även med att träffa Wellan <3

Nä nu måste jag börja göra lite nytta så att de mesta är packat när N kommer hem =P

Ingen bra dag idag!

Jag har tråkigt och känner mig fången i mitt eget hem (jag hatar att inte ha egen bil!!!!!). Jag vill ut i solen men nä jag får snällt sitta här i soffan.
Jag har inte ens tittat på mina uppgifter jag fick av min jobbcoach, jag ska alltid skjuta upp allt till sista sekund (jävla jag).
Blä!!!!!! så känns allt just nu. Jag hatar när N jobbar helg.

Då vet ni

Detta kommer bli en tråkig helg..

Äntligen helg fast jag ser inte fram emot den, N jobbar ju och jag har väldigt mycke tråkigt arbete att göra, suck!!
Snart kommer min mamma hit och ska hjälpa mig packa och städa för nästa vecka är de dax för flytt =) Vi har hunnit packa ganska mycket men ändå är de jävligt mycke kvar.

Nu ska jag nog väcka N snart, de finns inte så mycket jag kan göra när han sover eftersom jag inte får leva om så mycket, måste dammsuga innan mamma kommer.

Väggord

De var då dåligt med tips från er, jaja jag for ändå inte och titta på nån jacka, ska spara pengar till Ikea istället för de är mycket vi behöver därifrån.

N jobbar natt i natt, känns tomt men what to do!? Jag har ju hundarna och katterna iaf =)
N jobbar hela helgen också och jag har fått en massa uppgifter av min jobbcoach som jag måste göra i helgen.

Nä nu ska jag nog börja göra mig i ordning för att gå och lägga mig.

Sov gott


Detta väggord köpte jag mig för nån vecka sen

Ge mig Tips!!!!

Så var man vaken och solen lyser idag också =) Men jag ser även stora moln så solen kommer nog försvinna =/ Kl. 10 ska jag vara hos min jobbcoach sen ska jag hem och väcka N så vi kan fara på stan =D Ska kolla om jag hittar en fin skinnjacka till rimligt pris, skulle behöva en fin sommar jacka, nu har jag en vindjacka men ja den passar att ha när man ska ut med hundarna eller en snabbis på affären men på stan och på fest? Nä inte så snyggt.

Har ni några tips på en snygg och billig skinnjacka??

Nu ska jag gå och göra mig klar och sen köra våran nya pärla till stan ;)

Ny pärla..

I går for jag och N till Umeå och köpte en ny bil =)



Vad tycker ni?? =)

Snö...

Ja snön bara vräker ner här i Piteå =( Men den stannar inte på backen (tror jag) så de är ju skönt iaf.
Igår var vi i S&H´s hus och hjälpte dom att riva tapeter och täcka golv och nu ska svärmor komma och hämta oss så vi kan åka dit och hjälpa till lite mer =)

Vi har ingen bil nu den har åkt på skroten så nu letar vi efter en ny och vi ska köpa en nyare bil = en dyrare så vi vill inte kasta oss över först bäst vi ser, men de är jobbigt att inte ha bil specielt när vi bor ganska långt i från stan och jag kan inte cyckla med min onda svanskota =/ men men vi har ganska nära till äffären här i öjebyn iaf =)

Nu ska jag gör mig klar =) Ha en trevlig Lördag =P

somewhere over the rainbow

Sitter och tittar på årets första regnbåge =)
Har lite små tråkigt men är för trött för att göra nånting annat än att se tv och kolla fb.
Måste dock skriva ett cv och maila de till min jobbcoach, men jag ska bara snabb skriva ihop nånting för hon ska ändå komma med synpunkter så jag ska väl ändå skriva ett nytt sen.
Jag ska på mitt första möte hos henne i morgon, får se om jag lyckas hitta dit.
Jag måste skaffa mig word (skrivprogrammet) för att kunna öppna ett dockument där de står om jag fått sommarjobb eller inte, men jag gissar att jag inte fått de för isf hade dom nog ringt.

Idag har vi packat 6 kartonger, duktigt gjort men tyvärr är de nog många kartonger till som måste packas =/
Jag hade ju tänkt fara på vårdcentralen idag men jag ska vänta tills på måndag, hoppas svanskotan är bra tillsdess, just nu känns de jätte bra kan sitta nästan hur jag vill, men de är morgonen som är värst kan knappt ta mig upp ur sängen.

Jaja nu ska jag väl återgå till mitt tv tittande =P

I morgon ska vi nog och titta på Sara och Henkes hus, de ska bli spännande eftersom vi inte har sett de ännu =)

Ont de gör Ont =(

Tänkte försöka uppdatera er lite om vad som har hänt sent sist =)
Elin har klippt mig så nu är mitt tjocka jobbiga hår borta =)
I torsdags kom Linda och Anton hit och Elin hade sovit över hos oss så vi for på stan och Hanna, Oliver och Evelina kom också till stan, så de vart en heldag på stan, väldigt trevligt var de =)
Torsdag kväll tog vi vårat pick o pack och åkte till Nicklas stuga (jag och N alltså), jag var även på bolaget för första gången =P
fredag kom N´s moster och karl till stugan sen kom även John och Malin, så vi har bara tagit de lungt hela helgen =) Igår fick jag fruktansvärt ont i svanskotan, jag kan inte böja mig ner, vända sig i sängen tar ca 5 min och är väldigt smärtsamt, de gör ont när jag ska ställa mig upp eller sätta mig ner, när jag väl sitter måste jag sitta på ett speciellt sätt annars håller jag på att avlida. Har de inte blivit bättre till på Torsdag ska jag nog ringa vårdcentralen.

Snart flyttar vi också =) Jag längtar =D Och de har börjat tina riktigt mycke ute, de känns skönt att de börjar gå mot sommar =)

Nä nu ska jag se förhäxad =)

Middag!

Jag publicera detta tidigare idag, men de ville tydligen inte funka så då jag prövar igen!

Vi har just ätit middag och jag lagade nånting som vi åt sist vi var hos mamma, vet inte namnet på de och glömde skriva upp receptet men jag visst vad som skulle vara i så jag pröva mig fram =P

Recept på kyckling mojj ;)

4 Kycklingfileér (som du skär i mindre bitar)
1 dl tacosås (jag valde medium)
1 dl mango chutney (finns 3 olika sorter, jag valde orginal)
salt & peppar

Så här gör du:

Skär kycklingen i mindre bitar, stek dom, salta och peppra. När dom fått färg her du i tacosåsen och mango chutney låt puttra i 10 min, skär itu den tjockaste biten och kolla så den är klar.
Servera med tortilla bröd (funkar säkert med ris också).





Skriv en kommentar om du tänker pröva göra detta och skriv sen vad du tyckte =)

Smaklig måltid ;)

Mysig helg <3

Nu har min kära mamma åkt hem och de känns skönt men ändå lite tråkigt. I helgen har vi varit på många promenader, gått på stan, ätit god mat och sett tv =) Min mamma sover inte så länge så jag har stigit upp kring 9 igår och idag och de är gode skönt för då hinner man göra mycket men ändå så är de ju sååå skönt att sova länge ;)
Mamma hade ju med sig lite paket i Fredags så av mamma fick jag pengar, en jätte söt ljuslykta och hårinpackning med färg (längtar till i kväll så jag får pröva de och se hur de blir=P). Hon hade även med paket från en av mina bröder så av dom fick jag pengar, en söt skål och en konservburk med luktgele innuti =) Mamma trodde de var kattmat först haha ;P

Nu väntar jag på att N ska komma hem från jobbet, har knappt hunnit prata med han i helgen =/

20 År =D

Då var man 20 och jag känner mig precis likadan som igår. N har just åkt på jobbet =( Vi har städat hela morgonen å inte syns de =/ Eller jo lite =P Ska plocka bort lite saker och tända ljus så de luktar gott =)

Sen kommer mamma hit och jag hoppas hon har några paket med sig =D har glömt flera gånger att jag fyller år idag, men jag har fått många gratulationer å de är ju alltid kul =)

Nä nu vet ja inge mer. Nu ringde Wellan så nu pyser jag ;)

Ansiktsmask =P


Sitter och njuter med en ansiktmask =)

Vuxen?

På två timmar är man 20 =) Men de kommer kännas konstigt att inte ha nån tårta och inget paket att öppna på morgonen men de är väl ett tecken på att jag inte är ett litet barn längre. Tänk sista dagen som tonåring, är de nu man blir vuxen? Nä jag tror inte de =P De bor ett barn i oss alla =)

Nu ska jag se tv och sen gå och lägga mig så jag orkar upp i morgon å städa innan mamma kommer =)