Inge jobb idag

Skulle ju egentligen jobba hela dagen men jag sa som de var att vi ska åka bort och att de blir lite stressigt om jag ska vara där hela dan, så jag var där i 15 min =) att lära sig diskmaskinerna tog 5 min resten av tiden surra jag med dom som jobba där, dom verka då vara glada att se mig =D

Vi har just ätit frukost och vi ska väl börja packa och sånt men nu känner jag ingen stress längre, vi har ju hela dan på oss. De känns helt ofattbart att vi ska till Västerås, tänk i morgon vi den här tiden är vi nästan framme =)
När jag var mindre och mina föräldrar var tillsammans var vi varje sommar å campa så jag har sett de mesta av sverige dock inte Västerås. De är så mysigt på sommaren i södra Sverige när de blir mörkt alltså, men de är väl trevligt när de är ljust dygnet runt också men de blir inte samma mysfaktor.
Ja jag vet inte vad jag ville säga egenligen mer än att idag åker vi och att vi kommer hem på Söndag eller Måndag.
Och för er som inte vet så är de power big meet vi ska på och ni som inte vet vad de är kan ju googla de ;p

Ha de så bra och finns de internet där så kanske jag updaterar under veckan =)

Hejdå Älvsbyn!


Midsommar, Jag ser ju inte allt för lycklig ut =P

Såå mycket att göra

I morgon bär de av till Västerås, fy fan vad kul de ska bli =D De roligaste är ju ändå att lämna byn ett tag.
Och i morgon jobbar jag ska  "gå dubbelt" för att lära mig allt jag behöver, de är inte så komplicerade grejer så de skulle jag kunna lära mig på en timme men jag gissar att jag måste vara där hela dan så efter de åker vi alltså kring 6-7 på kvällen. Idag måste jag packa alla käder som vi ska ha me oss, måla i köket (vi har fått våra skåpluckor om lackade), fara med hundarna till Kanis med mamma, fixa lite i husvagnen och tänka ordentligt så jag inte glömt nånting.

Nu är min skiva fördig bränd så nu ska jag göra lite nytta.

Så jävla varmt

Sitter i soffan och håller på att avlida. Orkar inte göra nånting för då blir de bara varmare.
Tänk så mycke man gnäller egentligen, antingen för varmt eller för kallt, kan man aldrig vara nöjd?
åh jag är jätte sugen på nånting gott men vi har inget hemma, inte ens popcorn =( Nä fan vi har ju mums mums oj oj måste kila ;)

tio över åtta

Jo jag har sommarlov och kan sova hur länge jag vill, tro mig jag skulle gärna ligga i vårat varma sovrum och sova men nu gör jag inte de för att vi (snarare jag) har vänt på dygnet väldigt mycket. Jag brukar somna kring tre och stiga upp kring halv ett. Man hinner göra mycke mer om man stiger upp tidigt, vi har redan hunnit byta vatten till akvariumet och en tvättmaskin vart just klar. Nu kurrar min mage och de känns lite konstigt att äta frukost eftersom jag är van att bara äta lunch.

5 dagar kvar till Västerås ;)

Sommar och sol

Äntligen känns de som sommar =) ska nog snart gå ut och lägga mig å bli lite brun.
Helgen har varit helt okej lite mycke mygg bara men annars så var den bra. och hör å häpna jag har fiskat, jag som inte ens äter fisk ;p fick två aborrar och två harrar, dom fick mamma =)
Jag är arg för min telefon har inte kommit än, är en vecka sen jag beställde den =/ skulle ta 2-3 dagar.

På Lördag blir de nog att åka på Ikea en sväng =)
Jenny är ni hemma då?

Jag ska lägga ut bilder sen nu ska jag ut i värmen!

Mot Kuri

Idag blir de att åka till Nicklas stuga och vara där hela helgen, kanske inte de roligaste men de dök inte upp något annat erbjudande så de får bli de då. just nu väntar jag på att all tvätt ska torka så jag kan lasta in de i husvagnen, måste dammsuga lite, handla, duscha och packa allt annat som ska me. väntar bara på att Nicklas ska komma hem så slipper jag göra allt själv.
Ja de var väl allt jag hade att säga + att min mobil inte har kommit än =(

Ha en trevlig midsommar <3

Hitta ingen sommar bild på stugan, får ta en i helgen =)
 

För jag har tagit studenten

Nu var de längesen jag skrev  igen men förra veckan hade jag så förbannat mycke att göra så de blev aldrig att jag skrev och i helgen har jag vilat upp mig å nu börjar krafterna komma tillbaka =)
Studenten var inge speciell efter kyrkan och utspringet for jag hem och hela familjen kom och åt och fikade sen for vi till svensbyn och grilla hos hanna och mattias sen for vi hem och sov 23.00 var jag i säng med världens huvudvärk. Lördag vakna jag och var glad över att jag mådde bra medans många andra studenter säkert mådde skit ;)

Fick hyfsat bra betyg ändå bäst i klassen skulle jag tro.

Här kommer lite bilder..

Frukost


Hanna



I kyrkan


Utanför skolan


Mamma, Jag och Pappa


Mina blommor


Ganska frän va!?


I student present fick jag en fin fotlänk av svärmor, ett super fint armband av Sara, ett fotoalbum av mamma och av resten fick jag pengar så nu har jag äntligen beställt en ny telefon =) den borde komma i morgon!

Nu måste jag börja städa för de ser förjävligt ut här (som vanligt)

Bal 2009

igår gick vi då på balen å ja de var väl ganska kul, maten var väl inte den godaste precis men den gick ner iaf eftersom man fick vänta så länge så var man vrålhungrig.
Tänkte att ni ville se lite bilder så här har ni några, mer finns på min pixbox länk finns nere till höger.





Klippning <3

Äntligen fredag och bara 7 dagar kvar till STUDENTEN, åå vad jag längtar =) Jo jag har ingen dator just nu har lämnat in den på skolan för omnstallaton så att jag kan köpa den nästa vecka =) så jag lånar Nickes dator med den sega i knappen därför kan de fattas nått i här och där. Idag hade vi våran ssta lektion sen for jag på fluxen och skrev under nå papper och fick mtt schema (vsst har jag sagt att jag fått jobb i 4 v.?) och klockan två ska jag och klippa mig så skönt att blii av men lite hår =) nu ska jag gå ut och se om Ncklas har gjort klar vad han nu gör uti bilen.
Är hungrig!

Fy fan vad jag är bra

Har just gjort klar två skolarbeten och fick detta meddelande av min samhälls lärare:


Hej!

Oj, vad du jobbar på bra nu. Du har äntligen fixat allt i kursen - STORT GRATTIS.  Min förhoppning är givetvis att du också lärt dig något "på kuppen" men det brukar bli lite si och så med det när man gör allt i sista minuten - det tenderar att falla i glömska ganska fort. Ditt G är inte allt för starkt. Jag hoppas i alla fall att något ska stanna kvar och att du lärt dig att det är enklare att göra saker i tid istället för att spara på det.

Efter fredagens lektion vill jag att du ska kunna säga vilket parti du ska rösta på i EU-valet - det är din sista läxa...och en viktig sådan.

Tack och hej!

/Ulrica


Är helt lycklig nu för att jag klara kursen de har inte sett ljust ut för min del, men svagt G är bättre än ett IG iaf =D

Har för hoppningsvis klarat arbetsmiljö och säkerhet också isf har jag bara två IG, visst de är väl inte nånting bra men den ena av dom kurserna ska jag läsa på komvux i höst + några till så på kanske tre år är jag tandhygenist =D Längtar som tusan..


Ihelgen har vi varit i Wellans stuga då och bara tagit de lungt (skönt med en sån helg ibland) hundarna har fått bada eller ja Ixi bada och Amber titta på och jag gick ner till knäna sen domna fötterna bort och jag gick upp..


Idag ska jag till mamsen och äta och sen ska vi på kalas, hoppas dom inte har nån tårta är gode less tårtor. Måste på byn och se om jag hittar nån present också kan ju vara bra att ha me sig när man far på kalas eller vad tror ni? ;P


Nä nu ska jag kanske göra klar mitt sista skolarbete också och då är jag klar med alla läxor, JIPPI ;D