Dags att bli superhjälte och släcka för Earth Hour

Lördagen den 26 mars 20.30 är det Earth Hour igen – världens största miljömanifestation.

Då släcker vi ljuset under en timmes tid för att skicka en signal till världens beslutsfattare om att ta

klimatfrågan på allvar.

 

Jag ska släcka, ska du?? Oj så mysigt jag ska ha ikväll, ska tända massa värmeljus och bara mysa =)


22 Mars 2011



Idag firar jag och älskling 5 år tillsammans ♥
De har varit 5 år av med och motgångar, men vi har tagit oss igenom allt.
♥Du och jag tillsammans genom livet ♥



Vi firar även 3-årig förlovningsdag idag ♥

Goda nyheter =D

Nu orkar jag inte hålla de hemligt längre =P Nicklas har fått jobb =D Han har en månads provanställning (den 17 har de gått en månad) och ja de ser ut som att han får fortsätta, men man vet ju aldrig men vi hoppas =) De är som personlig assistens och de bästa med jobbet är att han bara jobbar 6-7 dagar per månad men nackdelen men de är ju att han då jobbar 24 timmar varje gång, men hittils har de då gått bra för både han och jag =)

Idag har jag städat och tvättat hela dagen typ, de som återstår att göras är att rasta hundarna sen ska jag lägga mig i sängen och se BB och sen sova så jag orkar upp och hämta N kl åtta.
Längtar tills de börjar tina lite mer så N kan börja cykla till jobbet så jag slipper skjutsa och hämta han för jag behöver ju bilen så jag kan åka och handla, släppa hundrna, hälsa på folk osv.

Jag har lagt upp lite bilder på facebook så titta in där och lämna gärna en kommentar ;)




Måste ju bara nämna melodifestivalen också, hur fan tänker sverige!? Helt fel som vann! De kommer som vanligt bli en flopp, tror då jag iaf. Vad tror ni?

Bli medlem!!

Alltså ni måste verkligen bli medlem på den här sida, de är hur enkelt som helst att få poäng och de finns massa fina grejer som man ska välja mellan =) Själv så samlar jag till ett rikspresentkort som gäller på många olika affärer =) De är inget fuffens med de, vet många som har fått hem de som dom har samlat poäng till, så tevka inte och bli medlem ;)


Backyard Babies <3

Mycke musik i bloggen nu =P

Jag missa Melodifestivalen förra veckan och missa då Nicke Borg's låt, för er som inte vet så sjunger han i Backyard Babies och jag älskar dom ♥ , iaf så hörde jag inte Nickes låt förns i veckan på radio och blev kär på en gång ;)

Lyssna och njut :)





Kärlek ♥

Oldies

Var musiken bättre förr??










Finns Z tv kvar??



Oj, oj vilka minnen. Görs de ens sån här musik idag? Jag har då inte hört nått liknade på flera år, de man lyssnar på nu är ju sånt som man hör på radio. Låtarna jag lyssna på när jag var ung spelades alldrig på radio..

Jag tycker iaf att musiken var bättre förr eller kanske inte bättre men lite roligare iaf =P

Festivaler

Vid den här tiden på året börjar jag hålla koll på LuleåKalaset och PDOL's hemsidor.

Till Luleåkalaset kommer bla Daniel Adams-Ray =D Han ska jag se (om jag nu inte jobbar)

Till PDOL kommer bla Tove Styrke och The Ark, dom skulle jag vilja se men PDOL har blivit så förbannat dyrt så jag vet inte om de är värt de =/ Hoppas de kommer några fler bra artister så de känns värt att betala in sig.




Och alla minns vi väl Mister cool ;)