Jävla skit!!!

Ja nu var de längesen jag skrev igen. Jag jobbar, äter och sover, men nu är de bara två veckor kvar =) De har hänt lite sen sist typ rallarsvängen eller sommarröj som de nu har bytt namn till, vi var till öltältet på lördagen och jag hade väldigt roligt. I helgen var de 50-års fest för svärmor så vi var i Kuri hela helgen, de var mysigt.
Idag får man ju då pengar men de visar sig att min pappa inte har gett mig nå pengar denhär månaden, visst enligt lagen behöver han inte göra de i Juli och Augusti men nog trodde jag då att han skulle ge mig de ändå, eller iaf förvarna mig så jag visste att han inte skulle göra de. Jag vet då inte hur jag ska överleva den här månaden, får ca 1300 av mamma och jag hade räkningar för 500 kr. Jag blir så jävla förbannnad vill han att jag ska svälta hela månaden leva på vatten och bröd kanske. Mamma sa då att de skulle lösa sig men jag vill inte att hon ska behöva ge mig pengar bara för att pappa är snål och har egentligen mer pengar än henne.
Jävla skitgubbe!
Nä nu är jag för upprörd för att skriva nå mer blev väl inte ett så roligt inlägg men jag ska lägga upp bilder nån dag typ till helgen eller nå.

Västerås

Okej nu ska jag äntligen ta mig tid och skriva om våran resa till Västerås.

Vi for Tisdagen den 31/6 kring 5-6 på kvällen, vi stanna hos Hanna och Mattias i Svensbyn och vänta på att dom skulle bli klara kring 8 var vi på väg och bilen började gå varmt så vi fick köra på full värme och alla fönster nervevade.
Vårat första stopp vart på en rastplats i Umeå.


Sen körde vi hela natten nästan och stanna lite här och där för att tanka och pissa. 
Vi stanna vid högakusten bron bl.a


Sen klockan fyra var alla trötta och vi stanna och sov utanför sundsvall i några timmar.
Sen var de bara att hoppa in i bilen igen. men vi stanna ganska fort igen och åt frukost ;p

Sen körde vi till gävle och stanna å tanka, sen körde vi tills vi var framme. De var lite tjorvigt att hitta till campingen och gps:en förklara lite konstigt men tillsist kom vi fram.

Den kvällen (onsdag) for vi runt i Västerås och leta en mataffär för alla var griniga och hungriga sen gick vi runt på campingen och titta lite.


Detta är den såkallade griscampingen.

Torsdag var de olidligt varmt och vi for till stan, åt glass och hanna köpte sig en tröja, jag hitta också massa kläder men i Västerås får man tydligen inte vara tjock för de fanns bara xs och s storlekar. Sen bestämde vi oss för att gå och bada de var otroligt varmt i vattnet inte som att bada i älven precis.

Fredag gick vi på Power meet marknaden och titta men de fanns inte så mycke att se.
Dom här var till salu. våga knappt titta på priset.


Sen på kvällen for vi till stan för att kolla på bilar och gå på marknaden som var där (mest mat och godis stånd)



Ingen bra bild eftersom allt rör på sig.

bilen vi åkte med till balen =)

Lördagen gick vi på marknaden vi raggen igen och sen bestämde vi oss för att börja fara hemåt. Från campingen in till stan tar ca 3 min att köra, de tog nästan 1½ timma när vi skulle fara hem, värsta bilkön men väl på e18 eller vad de nu var så flöt de på som vanligt.
Sen stanna vi i Sundsvall igen och sov sen på Söndagen gick vi på Ikea och sen vart vi interjvuade som jag berättat tidigare. sen stanna vi lite här och där och kring 8 på Söndag kvällen var vi hemma i Älvsbyn.

För att sammanfatta allt kan jag bara säga att jag längtar redan till nästa år, helt underbar semester <3 Men nästa år ska vi tydligen vara borta ännu längre, inte mig emot =)

Tänk på lönen, tänk på lönen!

Ja idag var första jobb dagen, var helt slut i fötterna när jag kom hem så jag har legat i soffan hela kvällen och nu kan jag gå igen är ju ett +. Dagen flöt på bra utan större missöden, men de tar ju ett tag innan man lär sig allt och kommer in i rutinerna. Nu måste jag börja gå och lägga mig så man orkar upp men de är ju Beck på tv så de är svårt att slita sig =P

God natt <3

Med i tidningen

när vi var på väg hem från Västerås stanna vi på Ikea i sundsvall och när vi ska fara kommer Sundsvalls tidningen och vill intervjua (hur de nu stavas) oss =) mig och hanna alltså.

http://st.nu/alska/dagensturist/1.1177859

Tankar sent på en Fredag kväll eller tidigt en Lördag morgon

När jag ligger i sängen på kvällarna och lyssnar på min sambos snarkningar och när de kommer två hundar smygandes upp i sängen så har jag väldigt många tankar och funderingar, bra och dåliga saker som jag tänker att ja de ska jag skriva i min blogg i morgon sen när jag vaknar på morgonen och sätter mig vid datorn är orden och tankarna borta, varför?
De finns så mycke jag skulle vilja skriva men de finns inga ord.
Jag är bara så less allt och alla! (nästan alla)
Å vet ni vad jag saknar?
En bästavän.
Ni vet en sån som man ringer till flera gånger om dan bara för att man kan,
En vän man kan ringa till mitt i natten för att man inte kan sova
en vän som alltid finns där
och som vet allt om en men älskar en ändå
en som inte snackar skit bakom ens rygg
en vän som man inte kan leva utan,
Jag hade en sån engång eller rättaresagt två
Vad som hände tänker jag inte gå in på
Å jag saknar dom nå så förbannat och jag har gråtit många tårar för de.
men jag har de bra nu, inte toppen men bra.
Nångång kommer nog mitt liv bli toppen men man får kämpa lite först
jag och Nicklas ska kämpa tillsammans
Jag kanske inte har en bästavän men jag har den bästa pojkvännen
och tyvärr säger jag nog inte de så ofta som jag borde
men Nicklas du är mitt allt och jag älskar dig mest av allt <3

Hm de kom ut lite ord iaf men långtifrån alla, nu ska jag krypa ner brevid min snarkande sambo och schasa ner hundarna från sängen och försöka sova.

God natt på er..

Torsdag 9/7-09

Tänkte bara skriva att jag lever och är hemma från Västerås (kom hem i söndags) men jag har inte riktigt tid och ork att sitta och skriva men jag lovar att berätta allt om Västerås resan + bilder senare idag eller i morgon!

På väg

Nu är klockan 4 på morgonen och vi är snart i sundsvall. Är gode trött så vi ska stanna utanför sundsvall och sova. Bloggar från mobilen ganska bra att man kan göra de :) jag vet inte om jag vet har sagt de men jag har fått min nya mobil nu och är faktiskt nöjd med den. Jag skriver kanske mer senare idag när vi kommit fram å de. God natt