Torsdag 25 November 2010

Ja nu var de ett tag sen igen =P Men de händer inte allt för mycket i mitt liv just nu. Jag jobbar så mycket jag bara kan och får och i Måndags/Tisdags har jag varit på intro på ett nytt ställe men två dagar känns för lite för att lära sig allt men dom förväntar ju sig inte heller att jag ska lära mig på två dagar.

På Lördag blir de att åka till Älvsbyn och sova där till Söndag och gå på skyltsöndag sen hem och gå på skyltsöndag här =)

Nä som ni märker så har jag inge intressant att skriva så jag slutar nu!

Eller en sak till =P I morgon kommer LÖNEN <3

Tisdag 16/11 2010

Snö bilder =)


Ixi och Amber springer efter en boll =P


Vi pussas lite medans hundarna hämtar bollen =P


Amber tar en liten paus


åå nu jagar vi bollen igen

Just nu är jag på jobbet antingen så är jag hos en vårdtagare eller så sitter jag i bilen på väg till en eller från en vårdtagare och lyssnar på Bandit (tack till dig som starta den radio kanalen). Hoppas ni har en mysig Söndag kväll =)

Fel av mig!

Nu är jag ju helt fel ute de är ju 2 veckor kvar till första advent! Satt och kolla i min kalender hur jag jobbar till veckan och såg då att de är 2 veckor kvar =P Haha ja lite snurrig är man alltid ;P Så om 2 veckor skulle vi egentligen ha åkt till Kiruna. Nu har jag rättat mig själv ;)

Nu ska jag börja göra mig klar för jobbet, börjar halv 4 men ska åka lite tidigare så vi hinner in på willys och köpa hundmat.

Senare ikväll kommer de ett tidsinställt inlägg med lite bilder så håll utkik (stavning?) ;)

Söndag 14 November 2010

1 Veckan kvar till första advent


Söndag (igen!) och jag sitter och laddar inför att jobba, yes jag är ledig egentligen men dom ringede i morse och fråga de om jag kunde komma och jobba ikväll för en som fått magsjuka och de kunde jag ju inte tacka nej till och helt ärligt så gillar jag att jobba kväll =) + att de blir bra med ob ;)
Vinterkräksjukan verkar ha landat i Piteå =/ Men jag har då klarat mig än sålänge (peppar,peppar).


Nästa helg var de ju tänkt att jag och mamma skulle åka upp till Kiruna men så blir de inte tyvärr =( Mamma har skadat armen/axeln så hon är sjukskriven och ja då får man ju inte så mycket lön tyvärr, så vi ska nog åka efter jul nångång istället.


Och till sist:
Grattis Pappa på farsdag <3

Tidsinställt ;)

Måste ju bara prova =P Men de verkar ju funka för alla andra så då gör de nog de för mig också =)
Nu ligger jag nog och sover får jag hoppas annars är jag nog ganska trött i morgon, ska upp kvart över sex.

Jobbar som sagt hela den här veckan eller 5 dagar =P Så i morgon är de helg och ooooo så skönt de ska bli att få sova ut på Lördag =) Och med sova ut menar jag till typ 9 max 10 =P Om jag sover mer än 8-9 timmar så blir jag bara trött och får ont i huvet hela dagen =/

Nä klockan är nu 21:38 och jag ska göra mig klar för sängen är svin trött =O (gäsp)

God Natt

Snart är de Lördag igen

Torsdag idag och jag jobbar kväll =) Nicklas är på väg ner till Motala med en kompis som ska hämta sin dotter från sin mamma. Han väckte mig 06:25 och sa hejdå så nu har dom nog hunnit en bit på vägen, måste ringa snart och höra hur de går =) Hanna ska vara hundvakt ikväll medans jag jobbar, hon ska vara här med dom så jag ska städa undan lite och koka kaffe så Hanna har när hon kommer hit =P

Igår var Elin här =D Hon klarade körkortet igår så då körde hon hit =P De var mys <3 Nu kan vi nog träffas lite oftare när båda har körkort =)

Nästa vecka jobbar jag måndag till fredag, veckan efter de jobbar jag tre dagar och veckan efter de jobbar jag en dag =D Så skönt då rullar de in ganska mycket pengar i December =P

Nu ska jag ringa Nicklas sen ska jag ut med hundarna en sväng och sen börja städa..