Piteå Dansar Och Ler

De blir inge pdol för oss idag, vi hade ju som planerat att fara dit ikväll och N har ju tagit ledigt men vi känner att nä de är för dyrt och vädret är ju inte de bästa heller och vi har ingen att vara med och de är ju inte så kul att gå själv.
Så vi ska snart slå på en film och bara ta de lungt och mysa resten av kvällen =)

Vi har nyss kommit hem från stan, festival mat kan man ju inte vara utan ;)
Vi tänkte kanske åka in till stan senare ikväll och lyssna på Kent (Utanför grindarna alltså).

Nu ska jag gå och duscha.. Hoppas ni får en trevlig kväll ;)

Beställning





Ska vi eller ska vi inte!?

Sitter och funderar på om vi ska åka till Sthlm i September eller inte, de är jävligt dyrt tycker jag och vi skulle kunna göra mycke annat för dom pengarna men samtidigt så vill jag göra nånting för min lön inte bara slösa upp den och Nicklas har aldrig varit i Sthlm och jag har bara varit där en gång och då var vi bara i gammla stan och i städer utanför Sthlm. Och N vill nog egentligen inte åka dit han har bara gått med på de för min skull tror jag och då känns de inte heller så kul.


Vad ska vi då hitta på!? För nånstans vill jag åka!!

Söndag

Idag regnar de så vad passar inte bättre att gå på stan en sväng =) Ska försöka hitta Handplockat som finns i Älvsbyn som tydligen ska finnas här i Piteå också men jag har då aldrig sett affärn, den ska tydligen vara i småstaden men då sa en annan att den flyttat därifrån så ja vi får väl se om vi hittar den ;)

Vikarie festen i Onsdags var grymt rolig fast jag var nykter =P Men natten var inte lika kul =/ Vaknade av att jag mådde illa och fick springa och spy så på morgonen ringde jag jobbet och sa att jag fått magsjuka, går och lägger mig ett tag igen och sen åker jag och hämtar N från jobbet och då ser jag att jag ser jätte konstig ut kring ögonen men tänkte att jag inbilla mig men jag fråga N och han tyckte jag såg svullen ut. Jaha tänkte jag jätte kul med ögoninflamation. Fredag är jag också hemma från jobbet (fast magsjuka hade jag ju inte de måste ha varit nå migränanfall) för att jag inte visste vad de var med mina ögon men jag kom på de till sist, eftersom de inte rann från ögonen så uteslöt jag ögoninflamation och kom fram till att de var en allergisk reaktion från min ögonskugga som är 10 år gammal eller nå =P Så de var ju inte så farligt. Så i morgon är jag tillbaks på jobbet igen =) Har räknat ut att jag har bara 13 dagar kvar att jobba + 3 dagar som jag ska jobba för Sara men innan de hinner jag ha en veckas semester =)
Nu börjar jag bli hungrig så de är bäst att vi åker nu tänkte att vi skulle ta en fika eller äta på stan, Mys <3

Lill Lördag ;)

Ja Onsdag idag och jag har jobbat till fyra. Nu håller jag på att fixa mig lite och lyssnar på musik =) Jag ska nämligen på fest kl sju =) Vi som är sommar vikarier ska ha fest hos Sara, dock blir de nyktert för mig eftersom jag jobbar i morgon. Ja vad händer annars då!? Inte mycket kan jag säga, jobbar nästan varje dag känns de som och när jag är ledig är jag för trött för att göra nånting.

Då vet ni de!

Ha en bra kväll =)

Helg!!

Ja då var de Fredag igen och för dom flesta betyder de helg men för mig och N betyder de jobb och jag är inte sugen de minsta. Just nu håller vi på att tvätta och jag städar toan, inte kul men de måste ju göras.
Nu ska jag börja göra i ordning de jag ska ha med på jobbet, jobbar från 12:45 till 21, i morgon har jag delad tur och på Söndag slutar jag 2.

Ha en bra helg ni lyckostar som är lediga!

Idag är en jävligt dålig dag!

Det finns mycket jag skulle vilja skriva just nu men jag behåller de för mig själv...

I morgon ska vi åka till Älvsbyn äta middag hos mamma och sen fara och gratta Ida som fyller år på Fredag =) Ixi ska stanna kvar hos mamma i helgen och på Söndag åker vi och hämtar hem henne igen =)

Nu ska jag se tv och försöka komma i säng tidigt så jag kan stiga upp tidigt och städa och tvätta för de ser ut som f*n här!!

Konstigt kryp

Jag lovade ju en bild på sovrummet för nån dag sen men vi är inte klara än, vill få upp några tavlor och sånt innan ni får se =P

Nu till nånting helt annat, jag kom just fram till att jag trivs med mitt hår just nu, jag brukar alltid hata mitt hår men nu (iaf idag) är jag jätte nöjd =) Fin färg och lagomt tjockt, de enda jag kan gnälla lite på är att jag önskar att de var lägre men de växer ju så de är bara att ha tålamod =) Då vet ni de också haha ;)


Detta mysko djur sitter på våran inglasning, jag har alldrig sett de tidigare, vet nån vad de är för nånting?

Bildbomb

Vi har haft en trevlig dag i Pajala, vi åkte kring halv nio i morse och kom hem sju och Nicklas börja jobba igen halv åtta så vi har haft lite stressigt =P

Här kommer bilder från förra helgen och lite annat =)



Nicklas och Amber i badhusparken


Jag och N i badhusparken


Jag, N och A (Ixi var hos min mamma därför är inte hon me på nå kort)


Jag i badhusparken


Nicklas i Muskus


Malin i Muskus


Johns föräldrars hund Nelly har de skönt på N´s rygg =)


John i Muskus

Så nu har ni några bilder att titta på =) Vad skulle man ha gjort nu då? Längtar tills fotbollen är över så man kan se på tv iaf!

Pajala marknad

På Lördag ska vi åka upp till Pajala och gå på marknad =) Men Nicklas jobbar natt så vi kan bara åka över dan. vi åker på Lördag morgon när Nicklas slutar (halv nio) sen hinner vi väl gå ett var på marknaden och äta och sen fara hem igen eftersom N börjar om halv åtta. De verkar kanske lite onödigt men vi har inte varit dit på flera år så de är på tiden att vi åker, men de tråkiga är att jag nog inte kommer hinna träffa några släktingar om jag nu inte stöter på dom på marknaden vilket jag hoppas jag gör =)

Myspys

Idag är jag ledig =D Ställde klockan på 10 men var alldeles för trött så jag somna om och vakna typ halv tolv ;) De var skönt men då kommer jag nog inte somna så lätt ikväll och jag jobbar i morgon =/ Men men jag tar mig nog upp i tid ändå.
I dag står de städ och tvätt på schemat, eller städning av sovrummet iaf för igår var vi och köpte en 32" tv till sovrummet så vi ska storstäda där och göra de mysigt =)

Nu ska jag fortsätta men jag slänger kanske upp en bild sen så ni får se hur fint de blev om de nu blir fint de får vi se =P

Som en prinsessa?

Vi har just varit och köpt en ny bäddmadrass jag kommer sova som en prinsessa inatt =) Synd bara att Nicklas jobbar natt så han får inte uppleva hur skön den är =/
Nu ska jag åka på jobbet slutar nio ikväll..

Söndag 4/7 2010

De har inte hänt så mycket sen sist jag skrev jag jobbar och står i och i helgen har vi varit i Älvsbyn och umgåtts med vänner, vi har haft jätte roligt och varit ute mer än inne vilket resulterade i miljoners myggbett, ser nästan ut som att jag har vattkoppor =P Nu ska jag torka och platta håret sen blir de sängen.

God natt

Ny mobil


I Fredags var jag och köpte mig en sony ericsson x10 mini och jag bara älskar den <3