Orka!!!

Svar till Jesus:
Jo jag vet de men tack för att du påminner mig!

Att folk orkar! Men en sak är säker jag bryr mig inte ett skit om jag får taskiga kommentarer för jag har alldeles för bra självförtroende för att deppa ihop.

I morgon hoppas jag att de är lite varmare för jag vill ut och gå! Hur ska jag annars kunna minska i vikt!?

Jag har sjukt tråkigt, ska nog se criminal minds och sen gå och sova. N har redan krypt ner i sängen och sover säkert men han ska ju upp tidigt då han börjar halv 8 och ska ut med hundarna innan.
Han är så duktig min karl och jobbar för att vi ska få mat på bordet och tak över huvet, tyvärr visar jag inte min uppskattning nog ofta. Måste komma på nånting riktigt fint att ge han eller göra för han, nå romantiskt!

NICKLAS JAG ÄLSKAR DIG
MEST AV ALLT
I
HELA VÄRLDEN
<3<3<3

Svar!

Om jag skulle få lösenordet till din blogg Linda så hade jag kunnat svara där!
Nej jag är inte gravid, har bara insett att jag inte kan leva på chips resten av livet så då får frukt dämpa mitt sug efter de =)

Syndat

Idag sov jag till hlav tre jag skäms!! Kommer inte somna så tidigt ikväll skulle jag tro men jag ska stiga upp tidigt i morgon (10) så kanske jag kan lägga mig i tid i morgon kväll =) Jag skulle lätt kunna ha ett nattjobb och då skulle vi inte ha några problem men vars hundarna ska vara. På tal om jobb så var jag till arbetsförmedlingen i Torsdags, de gick bra jag skrev in mig och ska få träffa min handledare nångång framöver men de känns som att dom inte kommer kunna hjälpa mig så mycket men ja vi får väl se..

Idag är de final i Robinsson så jag har syndat och köpt pringles som tyvärr snart är slut och Robinsson har inte ens börjat =/ men då kan jag äta frukt då istället =D
Åhh jag är så sugen på nått men jag vet inte vad för de är inte chips. hm.. Ja jag ska väl gå och titta vad jag hittar i kylen/frysen.

Peppad

Ville bara säga tack för alla snälla och peppande kommentarer, de värmer i hjärtat <3

Ny Kategori =)

Så var de Fredag igen, fast de känns inte så kul för N jobbar ändå hela helgen =(
Igår var vi och köpte en hundbur till bilen så nu är de slut tuggat på växelspaksknoppen, (den smakar tydligen gott) men den passar inte riktigt så N ska göra om den lite på måndag =)

Min nya kategori heter Hälsa - Kost och Träning, tyckte de lät bra =) Först tänkte jag skriva typ Sandra bantar eller nå sånt men de gör jag ju inte riktigt, ska ju bara sluta äta chips =P Och träna lite mer =) Ska förövrigt köpa en ny mp3 idag tror jag, köpte ju en ny i höstas, den kosta 99 kr och sög, batteriet höll typ 2 ½ timma och de tycker jag är för lite! Så en ipod blir de =) Den borde väl funka lite bättre, hoppas jag ;)

Vilket tjorv!!

Skrev detta i morse men blogg.se tjorvade då så de publicerades inte..

Jaha nu bygger dom om på blogg.se de gjorde mig förvirrad men jag hitta till ett nytt inlägg iaf =)
N har nyss farit på p-möte och jag har just stigit upp ;) Fy på mig att sova så här länge, men jag var ju uppe länge inatt så ja..

N's möte slutar 3 (hoppas innan 3) efter mötet ska jag nog till arbetsförmedlingen (fast jag vill inte) Men jag har ingen aning om vad jag ska göra ska jag bara gå in och hej nu ska jag skriva in mig! Eller finns de kö lappar?
Hm jaja de löser sig, men de är jobbigt eftersom jag är så blyg, hoppas de inte är mycke folk där så jag kan gå runt och titta lite och lista ut hur man gör =P Haha ja jag låter helt knäpp men sån är jag..

Nu ska jag iaf hoppa i duschen.

Gå ner i vikt

Fick en kommentar av Anonym att de var Tisdag igår så jag har alltså inte ätit chips sen i måndags =)
Har inte så stor kolla på dagarna märker jag =P

Ikväll åt jag iaf ett äpple, en apelsin, en burk med ananas och två mackor.
Hur fan orka jag allt de?
Jaja bättre än chips =D
Hm jag kanske kan klara de här iaf =)

Ska försöka gå ner till 63 kg igen som jag vägde när jag och N blev tillsammans för 4 år sen. Måste alltså gå ner 30 kg hur fan ska jag lyckas med de??

Okej jag måste sätta upp mål! Ni kanske inte tycker att detta är så intressant men jag skriver detta för min egen skull för att kunna gå tillbaks och läsa och utvärdera hur allting gick, om jag lyckades eller inte.

Så nu ska jag göra en ny kategori som ska heta, hm jag kommer på nått. Iaf kommer skriva så ofta jag kan om vad jag har ätit och tränat och hur mycket jag har gått ner i vikt.

Okej börjar i morgon (idag när jag vaknar). Ska nog förövrigt till arbetsförmedlingen i morgon om jag hinner =)

God natt <3

Tårar

Ikväll är de ju Robinsson, final veckan har börjat =)

Har dammsugit, diskat och storstäda kattlådan alltså tagit bort all sand sen skura den och hett dit ny sand så nu är den fräsch =)

Hitta nyss mitt dröm hus, fick fan tårar i ögonen när jag satt och titta på de men de fanns inget garage =/ Vem fan har inte ett garage?? + att tomten var liten men ack så fint de var invändigt <3 Och en stor fin bastu, jag älskar ju att basta men de händer ju inte så ofta längre. De finns bastu i kvartersgården och vi har varit dit en gång men den var inte så fräsch och N tycker inte de är så skönt att basta han sitter längst ner och gnäller att de är varmt och springer ut varje gång jag kastar vatten. Ja nu vet ni de också =P

Ska gå och leta nått gott att äta till Robinsson, jag har faktiskt inte ätit chips sen hm Tisdag, okej de var väl inte så länge att vara utan men de är på väg åt rätt håll iaf =)

Pissväder!!!

Inte kul att vara ute idag, men vi har iaf varit på stan en sväng och ätit på sunes, handlat kattsand och två nya fiskar =)

Nu är N på jobbet och jag ska nog städa lite och lyssna på spotify, hundra gånger roligare att städa om man har bra musik på ;) Sen ja vad ska jag göra sen? Blir väl att se tv..

Nä har inge kul att skriva så de är bäst man går och dammsuger

Elin i början av vintern i våran husvagn =)

 

Power Big Meet utsikt över Västerås. Vill ha sommar nu!!

 

Amber i bilen påväg till Västerås =P

 

Amber och Ixi hitta en väldigt rolig pinne/stock som dom lekte med i Västerås


Jävla skit

Fick inte länken att funka så gå in här om ni vill komma till min pixbox =)

Nu får jag inte de heller att funka...

Jo nu tror jag de funkar =)

Mer bilder

Har lagt upp fler bilder på min pixbox, länk finns bland mina länkar =)

Bloggdesign är ingenting för mig!

Försöker mixtra med designen själv men de går inge bra =/ Har gjort en ny header iaf =)
Så Elin ring mig om du har tråkigt så har jag jobb åt dig ;)

Annars händer de inte så mycket N är på jobbet och jag funderar över livet. Har bestämt mig för att gå och anmäla mig hos arbetsförmedlingen i veckan iaf, inte för att jag vill men jag vill faktiskt ha ett jobb nu, inte för att jag tror att dom kan hjälpa mig så mycket men de är värt ett försök iaf + att jag får nånting att göra en gång i månaden? engång i veckan? Hur ofta är man på möte där?

Tänkte he upp lite bilder, har äntligen tömt kameran så nu kommer bilder från nyårsafton =)


Måste bara visa att jag och N aldrig blir bra på kort tillsammans så massa kort på oss, alla är från nyår.








Den sista vart ganska bra eller nja vi ser glada ut iaf

 

Jag drack bara vatten, nån måste ju köra också

 

Sara och Frida, dock ingen bra bild

 

Crille prövar nåns jacka

 

Vid 12 slaget

 

 

Folk

 

Mer folk

 

 







Kul grej =)

Photo Fun
Dumpr - Photo Fun

Renovering!!

Ska göra en ny header sen ska Elin få hjälpa mig med allt annat så den får se ut så här ett tag.

Igår var Mamma, Hedda och Vilmer här (mina syskonbarn) vi koka palt eller jag lärde mamma att koka palt (de brukar väl vara tvärtom?) och N fick underhålla barnen.

Idag har vi inte gjort många knop mest sett tv och sett nyaste Wallander, tvättat och jag har gjort makaronipudding för första gången, den vart god =)

Nu ska vi gå ner i tvättstugan och hämta tvätten och sen gå med hundarna och sen lägga oss i en renbäddad säng, MYS =)

<3<3<3


Jävla förkylning!!!

Sitter i soffan och snorar och har jävligt tråkigt och inte orkar jag göra nånting heller mer än att sitta här och se tv =/
Ja jag vet inte vad jag ska skriva allting suger just nu och jag är less på allt...

Söndag 17 Januari 2010

Jag håller alltid på att skriva 20010 men de blir ju lite fel =P

I går kväll när jag låg i sängen hade jag värsta längsta inlägget i huvet men idag kommer jag inte ihåg vad de var (som vanligt) Kommer bara ihåg enstaka grejer som inte får nått sammanhang idag =/
Jaja sitter i soffan och snorar vet inte om de är sprutan (Grissprutan) som gör de eller om jag bara håller på att bli sjuk på riktigt =/ och inge nässpray har jag heller =( Kan inte ha de hemma längre för att jag blir så beroende av de, jävla jag och bli beroende av allt =/

Ikväll är de johan falk som gäller och massa gotta till de så klart =D
Nu ska jag gå och snyta mig och sen ska jag gå och plocka toapapper från sängen, hundarna hade fått tag på en rulle och sliti den i små små små bitar i sängen JÄTTE KUL!!!

Ska även (kanske) he över bilder från kameran så de kommer lite bilder hit till bloggen, ser ju lite roligare ut då, ska även försöka fixa en ny design =)

Till Kusin Jenny



Ett stort grattis till dig
Från
Mig
Nicklas
&
Ulla
<3

13 Januari 2010

Vet seriöst inte vilken dag de är måste fråga N sen.

Har fått en kommentar av "Jesus" om chips
Fetooooooooooo

Eller nå sånt stod det och som svar får du:
Tack jag vet =D

Idag har jag inte gjort så mycket, klippt N har jag gjort och de var verkligen behövligt.
Nu ska jag nog laga lite mat men frågan är vad man ska laga, ska kolla vad som finns i frysen.

Sen fanns de nog inte så mycket mer att säga...

Fredag 8 Januari 2010

Har just varit ute med hundarna en snabbis är bara -21 nu =) de tar sig =P
Sitter och lyssnar på musik och väntar på att let's dance ska börja =) Sen kommer N hem <3

I morgon åker jag till Älvsbyn och blir kvar till Söndag, N jobbar så jag och hundarna far dit och roar oss =)
Ska bla på gårdings och köpa lite grejer för mitt presentkort jag fick av svärmor =D Sen ska jag vara med Elin och vi går kanske till gymmet och är lite duktiga =P Ska självklart umgås med min mamma också =)
Hundarna misstycker nog inte på att åka till sin mormor, dom brukar bli ganska bortskämda ;P

Ja vad mer finns de att säga? Just de jag ska tvinnga E att klippa min lugg för den ser förjävlig ut så de kan då inte bli värre iaf =P

Nu ska jag gå och poppa popcorn och invänta let's dance.

Puss å Kram

Jag gör väl som alla andra då


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Hm, gick på bal och tog studenten
2. Höll du några av dina nyårslöften? tror inte att jag hade nått isf har jag då inte hållt de =P
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Finland
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Jo, men säger inte vad ;)
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 13 Oktober (tog körkortet)
8. Vad var din största framgång 2009? Ja de är väl körkortet =)
9. Största misstaget? Att jag hoppa av komvux, men de kändes inte rätt att gå kvar heller så..
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nån förkylning då och då
11. Bästa köpet? ??
12. Vad spenderade du mest pengar på? Mat och kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Studenten och körkortet och att jag och Elin fann varandra =) 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Lady gagas låtar gissar jag
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Hm möjligtvis surare
16. Vad önskar du att du gjort mer? Haft kul, har mest bara suttit inne
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Haft mindre tråkigt =P
18. Hur tillbringade du julen? Lunch hos mamma middag hos N´s bror fika hos pappa
19. Blev du kär i år? Älskar Nicklas lika mycket som dag 1 eller snarare mer <3 
20. Favoritprogram på TV? Hm ser nästan alltid på tv men har som inget favvo program
21. Bästa boken du läste i år? Twilight serien <3 Ska köpa alla och läsa dom igen =)
22. Största musikaliska upptäckten? Hm...
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? De var ju så länge sen, men jag önska säkert pengar och fick de nog också
25. Något du önskade dig men inte fick? En ny bil
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Bjöd på tårta gissar jag
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ett jobb, mer pengar och lite annat
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Baggy jeans och en oversize tröja
29. Vad fick dig att må bra? Må bra??
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Robert pattinson så klart <3
31. Vem saknade du? Ingen speciell
32. De bästa nya människorna du träffade? Elin fast vi hade ju träffats förr =P


N är på jobbet och jag har lite tråkigt. Håller på att tvätta och ska nog renbädda och dammsuga lite men jag har mensverk och Ipren förpackningen har sprungit och gömt sig, hittar den ingenstans =(
Jaja den kommer väl fram då jag köpt en ny..
Nu ska jag nog ringa mamma och sen hugga in i städningen eller se tv =P

Onsdag den 6 Januari 2010 (natt)

Jag börjar bli less på att gå hemma och inte ha nå pengar...

I Måndags köpte vi en tvättmaskin, så jävla skönt att ha en i lägenheten och slippa boka tid i tvättstugan + att man kan tvätta när man vill och när man behöver utan att vara bunden till nån tid.
Fast de är en jätte liten söt maskin (rymmer bara 3kg) men de räcker man får tvätta lite oftare bara =P

Vi har vänt på dygnet igen =/ är vaken till typ 3 sover till 1-2. De är gode jobbigt hela dan är som förstörd och man hinner som inte göra lika mycket, så i morgon ska vi upp 11, de är tidigt för oss men väldigt sent för vissa men de är en början iaf.

Jag har tråkigt därför detta tråkiga inlägg..

Kan nån ge mig ett jobb...




Älskar den här gruppen <3

Söndag 3 Januari 2010

Stulen från Sara =)

Hur Norrländsk Är Jag?

Jag har kört:

[x] Snöskoter.
[ ] Traktor.
[x] Bil.
[ ] Lastbil.
[x] Fyrhjuling.

Jag har ätit:
[x] Souvas.
[x] Västerbottenost.
[x] Surströmming. (två tuggor för att jag fick betalt =P)
[x] Pitepalt.
[x] Tjälknöl.

Jag kan åka:

[x] Slalomskidor (åkte när jag var liten så jag borde kunna de fortfarande)
[x] Längdskidor
[x] Skridskor
[ /] Snowboard (har haft en snowboard men kan inte påstå att jag var duktig)

Jag har upplevt:

[x] Snöstorm.
[x] Minus 30 grader.
[  ] Lämmeltåg.
[x] Midnattsol.
[x] 2m Snö.

Jag har:

[x] Druckit mig full på hembränt.
[ ] Varit nära att förfrysa mig.
[ ] Sovit utomhus på vintern.
[ ] Badat isvak.
[ ] Plockat Hjortron.
[x] Träffat på ren i det vilda.
[x]Träffat på älg i det vilda.
[  ] Träffat på björn i det vilda.
[x] Spenderat tid i fjällen när det inte har varit lov.
[  ] Sett Dunderklumpen.
[x] Snusat
[ ] Jagat vilt.

Jag:

[x] Bor i Norrland.
[ ] Är fåordig.
[x] Pratar Norrländsk dialekt.
[x] Kommer ifrån en Norrlänsk släkt.

[/ ] Pratar samiska eller Tornedalsfinska. (kan lite tornedalsfinska)

[ ] Jag känner/är en Same