IKEA eller inte IKEA de är frågan

Då var de Måndag igen och jag håller på att laga middag eller den lagar sig själv i ugnen just nu så jag behöver bara vänta på att den blir klar =P
Idag har vi varit till Ä-byn igen, hämtade mammas bil eftersom de kommer en som ska köpa våran ikväll, så vi ska ha hennes tills vi hittar en ny.

Helgen då!? Jag har ju jobbat fre,lö,sön, men vi har ändå hunnit vara till Ä-byn i Lördags och hälsa på våra föräldrar och Elin <3 Igår så kom John och Malin hit och såg HP 3&4 så nu har vi bara två kvar eller 3 om man räknar med den nyaste men den har vi inte än ;P

I veckan jobbar jag Onsdag kväll och Torsdag 7:30-12.
På Torsdag blir de eventuellt IKEA, men de beror på vad jag får i lön (men jag hoppas!!!).
Annars så är får nån som känner sig snäll gärna ge mig lite pengar =P

Vi ska köpa en ny sängram och självklart så är den som vi vill ha inte så billig =/
Sen så blir de lite småkrafs som vanligt, typ blommor, nån vas (har typ inga vaser), nya sänglampor (kanske), taklampa till vardagsrummet (om jag hittar nån fin) osv..

Paket

Jag älskar att slå in paket här är paketet som min brors sambo ska få nu när hon fyller 40 =)





Men den var ganska svår att slå in eftersom den är cylinder formad(?) och vi hade ingen kartong som passade, men jag är nöjd med slut resultatet ändå =)

Som ni kanske förstår så är detta tidsinställt eftersom jag är på jobbet just nu =)

Före och Efter


Före, jag hade inte plattat håret därför drar jag ner de med fingret så ni ser hur långt de var innan



Efter, ser ni luggen den ser inte så sne klippt ut snarare ojämn..


Här ser ni färgen syns kanske inte så jätte bra och hårbotten vart typ rosa, men de försvinner nog nästa gång jag duschar =)

Sen så vart mitt hår jätte statiskt efter jag färgat de, i morse stod de typ rakt ut när jag borsta de. Brukar de bli så för er också??

Nu ska jag börja göra mig klar för att fara på jobbet, känns som en evighet sen jag jobbade sist..

Klipp Klipp

Idag har jag varit och klippt mig =) Eftersom jag inte är gjord av pengar och prioriterar andra saker så tänkte jag att jag provar Piteå salongen som endast tar 199:-.
Jag hade inte så höga förhoppningar eftersom de var så billigt men jag är ganska nöjd, jag ville få bort de som var nött och tunna ut de och de vart bra men jag ville ha sne klippt lugg de vart mindre lyckat.
Sen så skulle de ju kosta 199 trodde jag eftersom de stod så i skyltfönstret men de kosta 220, okej de var ju ingen stor skillnad men varför kosta de extra? då tycker jag att dom kan skriva från 199:- beroende på just ditt hår, för jag gissar att de är däför de vart dyrare eller nå. Sen så tvätta hon inte håret och klippte de då i princip torrt, hon spraya med en vatten flaska två gånger, en gång bak och en gång i luggen.
Så kommer jag klippa mig där igen? Ja om jag bara ska ta bort de som är nött och tunna ut de men vill jag ha en "frisyr" så kommer jag inte gå dit.

Nu ikväll har jag färgat håret =) Köpte knall rött, men eftersom jag hade typ svart hår innan så skiftar de nu bara i lite rött och de var precis de jag ville =)
Före och efter bilder kommer nog i morgon =)

Har fått ännu mer jobb nu, så nu jobbar jag Torsdag 15:30-21, Fredag 15:30-21, Lördag 7:30-12, Söndag 7:30-12. På Lördag var de ju tänkt att vi skulle på 40 års kalas på byn men de vart flyttat till Fredag och då jobbar ju jag =( Men vi ska nog ändå åka till Ä-byn på Lördag, träffa vänner och familj =) Vi har fan inte varit där sen juldagen tror jag =/

Nu ska jag gå och lägga mig, måste verkligen vända tillbaks på dygnet, sover till 12 varje dag, oops =o

God natt

Fiskarna i havet



Jaha, var de nödvändigt att börja ändra på folks stjärntecken? Kunde personen som kom på de här bara varit tyst!? Jag har alltid varit Vädur och vill gärna fortsätta vara de, men nej nej nu är jag helt plötsligt fiskarna!!
Tänk dom som har tatuerat in sitt stjärntecken, vad fan ska dom göra nu då? Jag hade tänkt tatuera in mitt stjärntecken för jag tänkte de är en del av mig och kommer alltid vara. Jag blir fan upprörd!!! Okej vissa kanske inte tycker de är en stor grej om dom är fisk, våg eller jungfru men för mig är de en stor grej..

Vad tycker ni? Bra, Dåligt eller bryr ni er inte???

Måndag 17 Januari 2011

Idag har de inte hänt mycket (fast de gör de väl aldrig), vi har varit till Svensbyn en sväng och druckit kaffe, sen så har vi just ätit middag och nu ska vi nog bara sitta hemma och dega.

Vikanskaffningen ringde idag tack och lov, började bli lite orolig att jag inte skulle få jobba nå den här månaden. Ska jobba Lördag och Söndag och sen den 26 och 27. På Lördag ska vi även på 40 års kalas på byn =) Hade tänkt sova där från Fredag till Lördag men nu går ju inte de men men jobb är viktigast av allt just nu. Men jag börjar bli ganska less på att vara vikarie, just de här med att man i princip aldrig vet när man ska jobba och kan inte planera nånting, så jag ska ta mig en ordentlig funderare och komma fram till vad jag vill göra.
Vara vikarie, plugga eller hitta ett fast jobb???

De var väl allt just för stunden eller jag kan ju berätta att jag är så gott som frisk, hostar till lite då och då men annars är de okej, N börjar också bli bättre så jag hoppas vi kan ta oss till gymmet i veckan för att boka tid för intro eller de skulle vi ju kunna göra i morgon för jag gissar att vi ändå inte får tid på en gång. Jaja vi får väl se hur vi gör =)

Söndag 16 Januari 2011

Då var de Söndag igen, helgen har gått fort som vanligt. Igår på dan gjorde vi inte så mycket var och handla lite å så, sen på kvällen kom John och Malin hit igen och vi såg Harry Potter 1&2 =) Dom har aldrig sett Harry P så vi tyckte de var på tiden att se dom =P De kommer nog ta ett tag innan vi sett alla men nu har vi då börjat iaf.

Nu håller jag på att tvätta, ska väl plocka undan lite och kanske dammtorka (de skulle verkligen behövas).


Mys Fredag

Nu kom John och Malin hit så nu ska vi se let´s dance och mysa på =) Kul att se folk igen de var ett tag sen eftersom vi varit sjuka (eller är fortfarande men de är inte så farligt) =P

Ha en trevlig kväll =)

Fredag 14 Januari 2011

Äntligen helg =D Inte för att de händer nå speciellt men ändå =P
Idag då? Ja jag måste till arbetsförmedlingen en snabbis och få nå papper underskrivet och sen fara med de pappret till försäkringskassan, vilket jag gör varje månad (drygt). Sen ska vi väl helg handla lite kan jag tänka mig.
Undrar vad man skulle hitta på till middag!? De blir nog nånting med kyckling =)

Tack för alla tips förresten, jag orkar inte skriva till var och en av er så jag tackar er här istället =P

Tips tack!!

De jobbigaste med att ha slutat äta chips är att jag är ju fortfarande sugen på nånting när jag ser tv, så varje kväll är en kamp. Så vad ska jag äta istället? Brukar ta en frukt men de är som inte samma sak. Sen så brukar jag äta riskakor. Ikväll var jag extra sugen på nånting så då har jag faktiskt syndat och köpt popcorn, eller syndat och syndat de är väl nyttigare än chips (hoppas jag).

Så har ni några bra tips på vad man kan äta på kvällarna??


Mina mål

Mitt första mål blir att komma i dom här byxorna igen

Jag köpte dom i höstas och ja som ni ser så kunde jag ju ha dom då men de kan jag inte nu och jag älskar dom så de är mitt första mål som sagt. De är nog inte så långt bort att jag kan använda dom kanske 2-3 kg.

Sen ska jag nog ha som mål att gå ner 5kg åt gången tills jag känner mig nöjd =) Men ja jag börjar med att komma i byxorna och sen får vi se =)

Kul med frågor

Lina om God morgon:
Hoppas ni klarar era mål :) Hur många kg har du tänkt att gå ner innan "målet" är nått? Lycka till

Svar mitt dröm mål är att gå ner till 62 kg för de är vad jag vägde när jag och N träffades med de är långt dit, så jag ska sätta upp lite del mål =) Dom kommer jag berätta om lite senare idag så håll utkik =)

Jätte kul att ni frågar, de gör mig jätte glad så fortsätt med de =) 

God morgon

Eller nja de är väl inte precis morgon men jag har nyss stigit upp så för mig är de morgon. Ställde klockan på 10 igår (vilket N gjorde också) när den ringde i morse snooza jag till 11 och låg och väntade på att N´s skulle snooza för sista gången (för man kan ju bara snooza en timme), mobilen börjar tjuta, han stänger av den och hinner knappt tillbaka med huvet på kudden innan han snarkar igen. Åh så arg jag blir för vi skulle ju upp 10 och börja städa men sova verkar viktigare. Nu ringer hans mobil så nu kommer han väl vakna och stiga upp hoppas jag.

De var allt för nu åter kommer senare ;)

Onsdag 12 Januari 2010

Forfarande sjuk =( Fast de är ju bättre de är de ju men inte så att jag har nån ork att göra nånting, men i morgon måste vi försöka städa iaf för de är inte så rent och fint här.
De är då inge bra på tv heller, längtar tills alla serier börjar igen =)

Här är några serier som jag följer







Bilder från Google

Svar till dig

.. om Träning:
Hoppas att vi får läsa mer om hur det går för dig och N under träningen och med "sluta äta chips/dricka cola" :)

Svar: Jo de kommer ni nog få göra, bara vi blir friska nångång så vi kan ta tag i de ordentligt =)

Bloggdesign

Ska ta och göra en ny header nu hade jag tänkt, kul med lite förnyelse =) Sen ska jag fråga Elin om hon kan hjälpa mig att byta lite färger och så =) Sen så har jag märkt att om man läser min blogg via bloglovin så hamnar texten jätte långt ner =/ De måste också fixas.

Tidsinställt

Ville bara säga att jag hoppas ni börjar kommentera mera nu när jag ändå har börjat blogga igen annars kommer jag nog tappa intresset ganska snart igen.

De vore kul om ni också kan berätta vad ni vill läsa om, de blir kanske lite lättare att skriva då =)

Nu ska jag hoppa i säng!! Klockan är nu 23:24. De är inge bra att vara sjuk man vänder så mycket på dygnet.

Träning

Innan jul bestämde jag mig att nu får de vara nog, jag vill inte vara tjock längre och ja detta är vad jag har lyckats med:

  • Slutat äta chips under veckorna (vilket var den största orsaken till varför jag är fet)
  • Har gått ner 1 kilo
  • Minskat 3 cm runt midjan
Ja de var väl inte så mycket men de har ju trotsallt varit jul och hur mycke trycker man inte i sig då?

Detta är vad jag också ska göra men har inte börjat än:

  • Sluta dricka cola under veckorna (om jag hade slutat med både chips och cola samtidigt hade jag nog inte varit så rolig att umgås med)
  • Sluta äta fika (jag tycker ju inte ens om de, äter de bara när man blir bjuden hos nån, visst nog kan de vara gott ibland men är jag inte sugen så ska jag inte ta.)
  • Skaffa gymkort (Nicklas ska kanske också skaffa de =D )
  • Träna regelbundet och simma kanske en gång i veckan
  • Tänka mer på vad jag äter, och vara nog med mina omega3 tabletter (äter inge fisk så då måste jag ta sånna men slarvar ganska mycket)
Jag är inte ensam på "resan" Nicklas har också slutat med sina onyttigheter och somsagt så kanske han också börjar gymma =) Vi väger och mäter oss varje Tisdag så ikväll är de dax igen ska bli kul att se om de hänt nånting =)

Vi ska till gymmet och boka tid för intro så fort vi är friska, yes jag är sjuk än och är gode less och N är lite småkrasslig han med =(


De här inlägget är förövrigt tidsinställt ;)

Det kliade...

I mina shoppingfingrar så de blev en liten beställning från H&M =)


Ett gulligt örngott


Skor <3


Träningslinne (fast den var så snygg så den kanske åker på till vardags också ;P)


Träningsbyxor

Nu tänker kanske ni, what?? hon tränar ju aldrig!! =P Men titta in lite senare så ska jag berätta lite om mina planer ;)

Söndag 9 Januari 2011

Oj så tråkig dag, Nicklas är borta, ingenting på tv, dåligt väder och jag är fortfarande sjuk =( Jag ska egentligen jobba i morgon men jag ringde jobbet nyss och sa att jag inte kommer för jag är verkligen inte frisk och lär inte vara de i morgon, isf ska de ske ett mirakel.

Nu då? Ska vänta på att N kommer hem med mjölk så jag kan börja med middagen, sen hoppas jag att de är nån bra film på tv ikväll annars blir de kanske en bastu, eller är de dåligt att basta om man är sjuk?? Ja de kan väl knappast bli värre.

Mer bilder





Lucia och nyår =)

Först lite bilder på våra älsklingar <3







Lördag 8 Januari 2011

Då var de ett nytt år igen, ska bli intressant att se vad de har att bjuda på =)

Jag är just nu jävligt sjuk, de börja i Onsdags med lite rethosta inte så allvarligt sen natten mot Torsdag vart jag täppt i näsan, sov inte så mycket men for ändå på jobbet, tänkte att jag orkar nog jobba 4,5 timmar och ja de gjorde jag ju men sen låg jag hela kvällen. De bara rann från näsan och hostan var nu slemhosta. Igår låg jag i sängen princip hela dagen. Idag känns de lite bättre iaf.

I morse ringde dom från jobbet, de var kris och dom ville att jag skulle komma och jobba men tyvärr så kan jag ju inte de =(

Ja nu tänker väl ni jaha nu när hon äntligen skriver så är de bara för att gnälla men nej nej så är de inte jag tänkte bara säga att de kommer komma upp lite bilder senare idag =) Ska ta och tömma kameran nu tänkte jag =)