Lila

Nu har världens bästa Elin kommit hit <3 Eller hon har varit här sen 4. Vi har varit och ätit på Pit stop som är rakt över gatan och sen färga jag hennes hår typ brunt och lila så vi får se hur de blir, hon står i duschen just nu och tvättar ur de =) De vart över lite lila färg så jag har hett lite i min lugg eller underhåret i luggen om ni fattar =P Så vi får se hur de blir om de ens kommer synas =P
N ligger i sängen och sover säkert för han hade ont i huvet, stackarn =(

Sen ska vi kanske åka å hälsa på John och Malin om dom nu är hemma annars blir de en lugn kväll i soffan med massa gotta =)

Gårdagen vart lyckad dom tyckte om maten och vi for å såg bio, shutter Island den var okej inte super bra men den gick å se iaf =)

Nu är E klar så nu är de min tur att skölja ur =)

Ha de gött ;)

Vänta!!!

Jag HATAR att vänta. Varje dag måste man vänta på nå så jag har de inte lätt kan jag ju säga. Just nu väntar jag på N vilket jag har gjort hela dan men nu är jag redo för att fara på stan.
De jag tycker är jobbigast med att vänta är vad man ska göra undertiden, för man vill ju inte börja göra allt för mycket och sen måste man lämna de när väntan är över.

Så vad brukar ni göra när ni måste vänta på nå??

Nu kom N hem =D

Äntligen Fredag!!

Okej för mig är de ingen skillnad på helg och vardag men de känns skönt ändå =P

Idag när N slutar kring 3 (hoppas tidigare) så ska vi på Gina (ska få min alla hjärtansdag present), sen ska vi på coop och willys och handla och som jag har längtat efter mat, jag längtar tillochmed efter smör och dom som känner mig vet att jag typ aldrig har smör på mackor men nu när vi inte har haft de så har jag vela ha de såå mycket.
De enda jag sitter och tänker på nu är mat, är hungrig som fan!!
Oj så kul inlägg men mat är de enda jag kan tänka på just nu =P

Kan väl ta och berätta vad som händer i helgen:

Idag kommer John och Malin på middag sen skulle vi på bio men de gick ingen bra film så vi kanske skulle och bowla istället =) 

Imorgon kommer nog Elin hit och stannar tills på Måndag =D

På söndag är de ljusparty kl 6. (hoppas tiden passar dig Sara) Så är de nån som vill komma skriv de då i en kommentar =)

Nä nu ska jag gå och duscha så jag är klar när N kommer hem =)

Ixi använder gardinen som täcke =P

Amber använder kudde när hon sover =P

Varmt

Nicklas är och jobbar =( Nä han brukar inte jobba natt, de är första gången han gör de men vi behöver alla pengar vi kan få så han jobbar extra så mycket han bara kan. Jag tycker synd om han som måste de men what to do? jobb växer inte på träd tyvärr. Men snart kanske (hoppas,hoppas,hoppas).

Å varmt är de här inne jag svettas som fan, Nicklas har du varit och rört elementen? Han brukar höja sen går jag och sänker =P

Ja får se när man somnar inatt då, känner mig ganska trött men när jag lägger mig i sängen och inser att N inte är där kommer de nog inte vara lika lätt. Men han måste ju vara vaken hela natten så jag kan ju ringa han när jag vill så de känns bra iaf =)

Nu ska jag se klart curling (swe-can), jag tror vi kommer förlora men man vet ju aldrig, man kan ju hoppas att vi vinner iaf =P

God Natt <3

Jag älskar dig Nicklas

vad skulle jag göra utan dig

Med dig är jag så lycklig

Stuck on you

<3<3<3

Öjebyn <3

Nu är jag hemma igen, oj så skönt de är =) Fast nog är de ju kul att åka "hem" ibland också.

Igår umgicks jag mest med min mamma och såg tv.
Idag har jag varit med Elin, Liinda och lilla Anton som förövrigt inte är så liten längre men söt är han förde ;)

N har fått sluta tidigt idag, så han är redan hemma (han ska egentligen sluta 10) så vi ska se tv och mysa på, sen så skulle Jim vara Chaffis hit till Piteå så han skulle komma förbi =)

Min design var inte klar tydligen men nästan. Och de verkar bara vara för vissa som man måste scrolla ner jätte mycket för att se texten, men Elin kan nog fixa till de =)

Ha en trevlig kväll!!

Duktig flicka =)

De blir å åka till mamma idag iaf, men kommer nog hem i morgon.
N är på jobbet och jag ska börja packa, inte för att jag behöver så mycket för en natt men ändå =P
Sen kring 5 är nog mamma här =)

Nu ser min design klar ut, eller är den de Elin?
Headern har jag gjort själv men resten (som jag inte kan) har Elin gjort, hon är så duktig.

Tack snygging =)

Ska jag eller ska jag inte?

Har varit vaken sen ca kvart i åtta, Varför? Ja de undrar jag också! Jaja kan väl va bra att stiga upp tidigt nångång också =) N ligger och sover än och de ska han få göra ett tag till så han orkar jobba ikväll =)
Åhh jag vet inte om jag ska fara till mamma idag eller i morgon eller inte alls. Helst vill jag nog vara hemma just nu men då blir hon så ledsen å de vill jag ju inte, så ja vi får se hur jag gör men de lutar väl åt att åka dit i morgon. Jag vill ha en egen bil med oändligt mycket bensin så jag kan bestämma själv när jag vill åka nånstans.

Nicklas och Amber =P

Os =)

Sitter och ser på os, tycker de är ganska kul att se om de är nån svensk som tävlar alltså =P Anja vann just Brons de är ju kul me tanke på vilken krach hon gjorde igår.

Ikväll har vi varit hos John och Malin igen och druckit kaffe sett nån Rambo film (den sista tror jag de var) Men den var inge bra, bara massa blod överallt.

Nu skulle jag behöva gå och lägga mig har ont i huvet som fan (tredje kvällen i rad) men jag är inte trött så jag ska försöka härda ut ett tag till.

I morgon eller på Lördag åker jag till mamma (kanske) ska höra vad N tycker. Visst är de ganska skönt att åka dit och bli uppassad men som man säger borta bra men hemma bäst + att jag tycker de är så jobbigt att vara borta från N, men han jobbar ju hela helgen så vi ses ju ändå inte så mycket bara när vi ska sova typ.
Usch för helg jobb!

Ska kolla runt vad en liten platt tv kostar, jag vill nämligen ha en i sovrummet =) älskar att ligga i sängen och se tv/film men för att köpa en måste jag ha ett jobb och de verkar inte se så ljust ut just nu.

Sov gott

Chips <3

Tänkte skriva lite om hur de går med mitt chips ätande.
Och de går inte precis åt rätt håll =/ Jag äter mindre men fortfarande för mycket.
Mitt mål är att bara äta en påse i veckan och att den påsen ska räcka i två dagar (fredag-Lördag)
Men jag ger inte upp än, jag ska klara de =)

Skulle behöva gå på lång promenad men de är ju så jävla kallt ute.

Kan de inte bli sommar snart!?

Svar!

Anonym om Under renovering! 16/2:
jag gillar din blogg jätte mycket. hade varit roligt med fler uppdateringar :) kram

Svar: Vad kul att de finns nån där ute som gillar den =) Anledningen till varför jag inte skriver så mycket är för att jag inte tycker jag har nå intressant att skriva om, för hur kul är de att läsa samma sak varje dag? För de händer inte så mycket i mitt liv just nu, äter, sover, ser tv, sitter vid datorn. Men jag ska försöka bättra mig =)

Skriv gärna vad ni tycker jag ska skriva om, så jag får lite inspiration =)

Under renovering! 16/2

Kanske kommer vara lite stökigt och grötigt här framöver
eftersom att bloggen är under renovering, men jag ska försöka
att skynda mig! // Elin :)

Stolt!

idag har jag fått ihop några vuxenpoäng =) Jag har ringt om sommarjobb och om att bli vikarie men utan något konkret resultat, jag får avvakta och se helt enkelt. Har även försökt få tag på min handläggare på arbets. men jag fick bara ett 010 numer till henne och de verkar inte gå och ringa de från mobilen så jag fick mejla hon istället.
Så jag är stolt över mig själv att jag ens våga ringa för ringa till nån är de värsta jag vet jag blir jätte nervös men jag vet inte för vad egentligen för dom jag prata med var jätte trevliga och hjälpsamma men de är nog min största fobi, att prata i telefon alltså, huvva.

I morgon blir de nog att ringa på lite fler jobb, om jag vågar =P Och förhoppningsvis ringer min handläggare i morgon så jag får komma på mitt första möte nångång.

Nä nu ska jag pysa vidare kanske bygga lite pussel =)

Alla Hjärtansdag <3

Den här dan blev inte riktigt som jag tänkt mig men den har varit okej ändå =) Jag och N har nyss ätit middag och innan de har vi varit hos John och Malin som flyttat hit till Piteå =) Kul att nån man känner flyttar hit eller vi känner ju folk som bor här men inte några av våra bästa vänner förns nu då =P Nu väntar jag bara på att Elin och jonte också ska flytta hit men de kommer nog inte hända i år iaf.

Men nu kommer John och Malin hit (vi ska se film), så ni får ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram


Love you <3<3<3

Köttbulle

Köttbulle låter ganska äckligt egentligen tänk er en kött bulle alltså typ en kanelbulle fast med kött.
Iaf så ska jag göra hemmagjorda köttbullar med vitlök i efter jag har skrivit här =)
Idag har jag städat igen för ca halv åtta kommer (trumvirvel) Elin Welin Wellan Johansson =D Hon ska även sova över här =) Så jag har städat i gäst/datarummet så de ser lite finare ut och sängen är inte ockuperad av kartonger.
Har just diskat och ska väl gå och göra mer disk nu när köttbullarna ska göras, suck, jag hatar att diska!!!

En dag på stan =)

Idag har mamma varit här och hälsat på, vi har gått på stan och jag har tydligen varit jätte snäll =)

Detta fick jag av henne:


Hårband från Gina 19kr har kostat 99kr


En söt mugg från Indiska


Nya solglasögon från Lindex 99kr


En långärmad tröja från Gina 149kr

+ att jag fick en hundring också och fika på kvarters bageriet.
Så jag är nöjd =) Men slut efter en hel dag på stan + en lång promenad med hundarna så nu ska jag gå och duscha och hänga upp tvätt och sen ska jag ligga i soffan och slöa. jo just de jag städa ju också i morse innan mamma kom så jag förtjänar en slö kväll ;)

Tips!!!

Ja på söndag är de alla hjärtansdag och jag och N skulle inte köpa nånting till varandra men självklart kunde jag inte hålla mig ifrån att köpa nånting så i veckan kommer de men posten ;) Visst blir du nyfiken Nicklas och du drabbas säkert av panik men jag ska ge dig lite tips om vad du kan köpa till mig, om du vill köpa nånting till mig alltså =P


De här smyckes settet kostar 129 kr och finns på guldfynd


Armband + en berlock 179 kr finns på guldfynd


Halsband 179kr finns på guldfynd

Nu fick du några tips älskling =) Och alla ni andra som läser =P


Idag har jag gjort kyckling gryta till middag, fy fan så god den vart, hade kunnat äta hur mycket som helst men hejda mig så de skulle räcka till matlådor också =P Nicklas jobbar varenda dag den här veckan, han har fått två extra dagar känns lite tråkigt att inte träffas så mycket men vi behöver ju pengarna så jag får stå ut.
Nu ska jag bygga lite pussel sen börjar halv åtta hos mig =)

Party Party

Såg att jag hade stavat google med två g:n =P Men ni fatta nog vad jag mena ändå =)

Tänkte bara skriva här att den 28 Februari ska jag ha ljusparty,
Om vi får ihop många som vill komma.
Så är du sugen på att beställa ljus?
Isf är du hjärtligt välkommen =)
Hör av dig till mig om du vill komma!

Foki Foki

Ska sammanfatta helgen lite kort.
Torsdag for vi ju till Ä-byn och hälsa på lite folk och sov hos mamma.
Fredag steg vi upp innan sju och kvart över åtta for vi till stugan och mös =)
Lördag var vi på markanden i Jokkmokk, åt på kina restaurang och när vi går ut kommer självaste Foki in =) Ångra att jag inte tog kort på henne. Sen gick vi ett varv runt marknaden (handla för 30 kr) sen for vi till Kronogård och hälsa på mina bröder och min pappa =) Sen tillbaks till stugan och började värma upp husvagnen, stor stugan och lill stugan sen fick jag börja laga mat =) Sen såg vi lite av melodifestivalen och gick och la oss. Söndag steg vi upp åt och for hem.

Idag har jag tvättat igen fast bara några mattor sen har jag bara suttit här och kollat runt.
Nu ska jag se halv åtta hos mig och sen är de familjen annorlunda =) 

Just de jag träffa Elin på marknaden och skulle skryta över att jag sett Foki, vet ni vad hon säger då? Vem är de?
Elin du måste ju hänga me i blogg världen!!


Källa:
Goggle

Just de jag har gått ner 3kg sen jag börja mitt "nya" liv =) Känns kul att de ger resultat iaf =)

Tvättis

Jag lyckade inte stiga upp halv tio men ca fem över tio var jag uppe och sprang ner till tvättstugan. Har packat klart också tror jag, man kommer alltid på nånting i sista minuten eller när man just sätter sig i bilen, men de viktigaste har jag iaf =) Borde ta och äta nå frukost/lunch men de kändes jobbigt.
Sitter och lyssnar på musik i mp3n vilket gör tvättis besöken mycket roligare men stackars grannar haha okej nä så högt sjunger jag inte, pinsamt om nå skulle komma in i tvättstugan när jag står där och dansar och sjunger medans jag hänger upp tvätt, hm jag får nog ta de lite lungt på den fronten =P

Nä ska he in lite mer musik på mp3 och sen gå ner i tvättis igen.


Ikväll får jag träffa underbara Elin igen!!

Gud så duktig jag är

Fy vilken lång dag detta har varit ändå steg jag inte upp förns halv tolv. Idag har jag diskat två gånger tvättat lite rengjort fläkten och städat toan + att jag och N har gjort klart i datarummet, äntligen!! De har varit kaos där sen vi flytta in men nu kan man gå in där utan att gå på nånting eller stöta in i nå och jag kan komma fram till mina garderober obehindrat =)

I morgon ska jag upp halv tio, har tvättid 10, vi har ju tvättmaskin här i läggan men den är så liten så vi tvättar bara de nödvändigaste, så de blir att springa i trapporna i morgon =P Sen måste jag packa allt som jag ska ha med till Ä-byn & stugan. N tyckte att allt skulle vara klart när han kommer från jobbet kl 3 men vi får se om jag hinner, ska även städa klart så de ser fint ut på Söndag när i kommer hem.

N har redan gått och lagt sig och jag ska nog snart också krypa under täcket. Just de idag fick jag min nya mp3, den serut som en ipod shuffle men jag vet inte om den är äkta de stod nämligen inte de nånstans men den funka iaf och är snygg så jag är nöjd =)


Vi får väl se om jag hinner skriva nå i morgon annars skriver jag på söndag eller måndag. God natt =)

Trött ZzZzZzZz

Ja vad fan gör jag uppe nu tänker ni, hon brukar ju sova till minst 1! Jo de brukar jag ju men idag är jag en snäll människa som har skjutsat min karl på jobbet och ska senare och hämta han syster och skjutsa hon till sjukan och sen hämta hon. Oj så snäll jag är ;) Sen ska jag nog gå och lägga mig igen eller nä de ska jag nog inte, lär inte vara så trött då så de betyder att jag kanske får nånting gjort idag typ städa.

Nu till mitt sluta äta chips, jag har väl varit ganska duktig tycker jag. I lördags åt jag ju en pringlesburk i söndags åt jag en gott och blandat påse men igår åt jag chips och dipp FY SKÄMS!!! Fast jag hade väl räknat med återfall men de bästa med igår är att jag inte tyckte de var så gott jag åt de bara för att. De är väl ett gott tecken?
I helgen ska vi till N's suga = Äta gotta hela tiden. Men jag ska köpa med mig en godis påse och en popcorn påse och massa frukt. De bästa med deras stuga är att de är flera mil till närmaste affär så blir jag sugen kan jag inte fara och köpa nå =) Vi ska på Jokkmokks marknad på lördag och förhoppningsvis fara förbi en sväng till Kronis och hälsa på min pappa (om han är där) och två av mina bröder. Min minsta storebror har ju köpt en hundvalp, har jag sagt de? Iaf N har inte sett den så på Torsdag när vi ska på byn ska vi fara till han om vi hinner för han skulle åka till Kronis kring 6 och om vi inte hinner så kanske vi kan se den på Lördag då istället.
Hm jag skriver lite invecklat tror jag men de låter bra i min skalle iaf =P


Detta är då Loka min brors hund


På dom här korten var hon 8 veckor alltså för ca. 3 veckor sen, jag prata med min bror igår och då vägde hon 8-10 kg =O Då är hon ju nästan lika stor som Ixi eller nja ixi väger väl kring 15 men ändå.

En sak är dumt med bloggen (på tal om nå helt annat) man kan ju bara välja en kategori, men som nu har jag ju både vardag, hälsa och bilder, vad ska jag välja då? Hm.. de får nog bli hälsa tror jag.

Nu ska jag börja göra mig klar och fara och hämta KryckSara (De är ditt nya smeknamn bara så du vet =P)