Söndag 15 Maj 2011

Så var de Söndag igen.. I helgen har vi varit i stugan =) I Torsdags kopplade vi husvagenen och drog iväg, har varit kul och skönt att åka iväg en sväng men nog är de skönt att vara hemma igen ;)
I veckan jobbar jag 4 dagar och ganska jobbiga dagar också, men de ska nog gå bra men just nu sitter jag bara och gruvar mig men så är de väl alltid när man varit ledig och ska joba igen.

Bjuder på några bilder från helgen, vart mest natur bilder och inte så mycket bilder på oss som var där (jag, Nicklas, John, Matte och Evelina)


Kallkällan


Kallkällan, de är här vi hämtar dricksvatten när vi är i stugan, de är de godaste vattnet som finns.


Kallkällan


Vi var ute och letade efter en tjärn som vi skulle fiska i och då körde vi över en bro och då såg jag detta, så vackert. Jag älskar vatten skulle kunna stå och fota de hur länge som helst för den ena bilden blir inte den andra lik fast de är samma motiv.


En orm låg och solade på vägen, faktiskt första gången jag ser en orm i de vilda.

Vet att jag lovat bilder på husvagnen men de har jag helt glömt bort att ta =P Och nu står den kvar i stugan så de får bli senare nångång =)

Nu ska jag göra klart de som ska med till jobbet i morgon sen blir de BB =)

Fredag 6 Maj 2011

De blev ingen storstädning av husvagnen igår för jag åkte på att jobba en delad tur. Men de blir kanske att städa den på Lördag när N är ledig.
Igår kväll när jag kom hem var jag helt död och somna på typ 5 sekunder, i morse vakna jag efter 10 och titta på telefonen och den var helt död, hade visst fått slut ström och självklart hade vikanskaffningen lämnat ett meddelande på telesvar. Jaja jag hade ändå inte kunnat jobba för N jobbar och hundarna kan inte vara ensamna hela dan. Folk tycker vi är knäppa som inte lämnar dom ensamna hemma men de går inte att lämna dom för dom äter upp allt dom kommer åt, inte kul =( Vill ha ett hus så vi kan bygga en hundgård, då kan man ju lämna dom. fast de är väl nån ny lag nu att man inte får lämna hundarna ensamna mer än 3 timmar(?).

jaja nog om de, vad ska jag hitta på idag då? De är Fredag men de känns då verkligen inte som de, N jobbar och jag saknar han jätte mycket <3 Han jobbar på Söndag också sen är han långledig =) På Söndag kommer mamma och min brorsdotter Hedda hit och hälsar på, de ska bli kul =) Kanske ska ta och baka nånting så man har nå att bjuda på =)

Nä nu ska jag göra nånting vettigt eller nånting ovettigt får väl se vad de blir ;)

Onsdag 4 Maj 2011

Kanske dax för en uppdatering eller vad tycker ni? ;P

Har väl egentligen inte så mycket att berätta men jag kan iaf berätta om vad vi gjort idag =)

vi börja morgonen med att gå ut till husvagnen och tog bort klädseln från den bakre sittgruppen och tvätta den.
Sen for vi till backen och gick på husvagnsaffärer och titta lite på vad vi skulle behöva inhandla till vagnen. sen var vi och shoppade lös på Dollar, Ö&B, Djurmagasinet, Jysk och Willys. Så nu har vi lite nödvändiga grejer till husvagnen och mat för några dar =)

Nu håller vi på att tvätta klädseln från den främre sittgruppen och jag ska ta och duscha hundarna och sen storstäda toan, vilket är ett måste när man duschat hundarna för dom skvättar vatten överallt när dom skakar av sig =P

Kanske inte så intressant men nu har jag då skrivit nånting iaf =) Ska ta nå bilder på husvagnen i morgon när vi ska storstäda den så de kanske dyker upp bilder i morgon kväll eller nån annan dag ;)