Ny frisyr

Vårat internet har inte fungerat på några dagar de är därför jag inte updaterat på ett tag.
Så vad har hänt?

  • Jag har fått lön =)
  • I Lördags var vi till piteå och shoppa
  • På kvällen hade vi fest här hos oss
  • Igår var vi till Luleå och hälsa på pappa och storhandla på Willys
  • Igår på kvällen kom Elin och klippte mig

När vi är hos pappa får vi alltid me oss nånting hem den här gången fick vi ett surround system, vi tacka och tog emot =)
Jag är jätte nöjd med min nya frisyr, tog ingen före bild men en efter på högen med hår och på mig själv =)


Mitt hår.


Min nya frisyr. Syns kanske inte så bra och våran spegel är lite dammig men vad tycker ni?



Meningslöst

Jag har så sjukt tråkigt!!! Vad ska jag göra, hundarna sover, nicklas är på jobbet, har kollat på bloglovin 20 gånger (minst) vad finns de kvar att göra? Ja jag skulle ju kunna kolla om de är nå på tv.
Försökte fylla på mobilen tidigare men de funka inte så jag kan inte ringa nån heller.
Jaja meningslöst inlägg men nu har jag fördrivit lite tid iaf.
Jaja får väl kolla om de är nä på tv då..

Ny hårfärg

Ska färga håret men vet inte vilken färg.
Gillar färgen på bilden men hur fan ska jag veta vad den heter, där jag hitta den kalla dom den rödblond men tror inte de finns nån färg som heter de. Vad skulle ni vilja kalla färgen?

26 Augusti

Vad tycker ni om min nya design?
Lite mer personlig nu =P
Skulle bara vilja ha allting centrerat men jag lyckades inte få till de, ska försöka sen om de inte dyker upp nånting annat.
Nu ska jag se tv =)

Bloggdesign = Krångel

Försöker göra min blogg lite personligare men de går åt skogen, hatar alla jävla koder hit och dit.
Nån som vill vara snäll och berätta hur man byter header till en som man gjort själv?
Jaja de kommer väl se förjävligt ut här ett tag men ni får ståut med de.

Kanske ska berätta vad som hänt sen sist när jag ändå skriver, inte för att de nu hänt så mycket, har börjat på komvux i Måndags och jag är redan less. De gick bra att jobba i helgen fast på Lördagen var jag lite bakis =P så jag drack i Fredags iaf men tog de lungt så jag hade bara lite ont i huvet på Lördagen. 
På Torsdag får jag min lön, SÅ JÄVLA SKÖNT, har längtat som fan + att våran kyl har varit tom i flera veckor nu =/  
Så på Lördag blir de Piteå eller Luleå för att stor handla och shoppa lite kläder som jag visade tidigare =)
Nu ska jag torka håret sen måste jag gå och sova eller jag ska nog läsa klart tredje twilligt boken (ljudet av ditt hjärta) har bara två kapitel kvar. För er som inte läst böckerna gör de för fan dom är helt underbara <3

Sov gott

Fredag 21 Augusti

Idag är sista dagen på mitt sommarlov så jag tycker att jag har all rätt i världen att fortfarande sitta i pyamas =P
I veckan har jag blivit väckt tidigt varenda dag (kring 9-10) men idag var de ännu värre Fluxen ringde (där jag har sommar jobbat) efter 8 och fråga om jag kunde jobba i morgon och kanske på Söndag, jag svara självklart ja men de känns lite jobbigt att jobba sista helgen jag är ledig men vad fan jag får tänka på pengarna som ramlar in sen =)
Hade velat supa idag eller i morgon men nu går ju inte de längre, jaja de får vänta tills nån annan helg.
Fluxen ringde tidigare i veckan också så jag ska jobba en till helg framöver.
Känns ganska skönt att dom ringer mig så jag får jobba lite men jag hoppas att de inte blir varje helg bara.

Snart kommer nog N hem hopps jag, vi ska nog lyxa till de men grillat och potatisgratäng ikväll, mums =)

Torsdag 20/8

Dagens vara på bellme som jag råkade köpa ;)


Väldigt billig och de skadar ju inte att den är rosa =)

Onsdag 19/8

Har just kommit hem från byn, efter maten cykla vi ut på byn för att träffa Elin vi hamna utanför turklövern och där har vi suttit i nån timma och surrat. Linda promenera förbi med sitt lilla underverk Anton så dom satt också med oss ett tag. Han var så himla söt där han låg i vagnen och sov =)
Nu ska vi se en film och sen blir de att gå och sova.


Vi på balen <3

Tacka vet jag sms!

Vad skulle man ha gjort idag då? måste nog tvätta lite, solen skiner ju faktiskt så man kanske kan hänga ut tvätten =) sen skulle jag behöva ringa komvux också och fråga lite grejer innan skolstarten men de får bli i morgon istället. Jag verkligen hatar att prata i telefon, de finns inget värre okej med Nicklas och mamma är de inga problem men ringa folk som jag inte pratar med varje dag de är en plåga speciellt om jag aldrig pratat med personen förut. Men de är väl nånting jag måste lära mig de hör ju som till vuxenlivet.
hm ja just de tvätten var de..

Söndag 16 Augusti

Kallt och regn kan de bli bättre? Suck, har extremt tråkigt och orkar verkligen inte städa fast jag skulle behöva. 3 timmar kvar till N slutar sen när han kommer hem hoppas jag att vi hittar på nånting kul för jag är less på att sitta hemma.
Ska nog gå ut på altan, lägga mig i hamocken med en filt och Ljudet av ditt hjärta (en bok).

Städtant

Ja jag fortsatte städa idag där jag sluta igår, nu är de bara hallen kvar och toaletterna men de får nog bli morgondagens bekymmer.
Igår när N kom hem från jobbet for vi till John och spela spel med han och Malin tackochlov vann jag och N annars hade han varit sur i en vecka typ, okej kanske inte så länge men ett tag.
När vi kom hem kommer Fritz springandes och mjauandes mot oss och jag kunde sova lungt igen.

Är sugen på att supa, ja vad fan har hänt med mig brukar ju inte precis var sugen men i sommar har jag varit extremt sugen typ varje helg nästan, hm kanske beror på att de är sommar?

Borde fixa lite middag men jag vill inte. Matlåda till Nicklas måste jag däremot göra. Han får fiskpinnar och mos, de går ju ganska fort att göra.
Sen borde jag ta cyckeln till konsum, Men egentligen är de inte nödvändigt min magen är nog stor men samtidigt tror jag inte en chipspåse skadar jag ska ju sluta med de i morgon. Så tänker jag varje gång jag blir sugen på nå, men jag vet att jag inte kommer sluta.
Dumma jag!

<3

Fritz är hemma nu!!

Fritz

Nu har man duschat, torka håret och platta håret. Känns helt konstigt att ha de platt har inte haft de på hela sommaren brukar bara orka platta luggen. Men som jag har saknat de så när lönen kommer blir de nog en ny plattång också men då får jag inte köpa så mycket kläder. Suck min lön kommer försvinna på en dag typ =/ men jag får ju lite lön i September också och dom har jag tänkt spara typ till en soffa för vi behöver verkligen en ny!

Har glömt att berätta att Fritz (en av våra katter) är borta =( Tisdag kväll var sist vi såg han. Förra sommaren var han också borta, i 5 dagar. Hoppas bara att han är vid liv och om han inte är de så hoppas jag att han inte behövde lida ='(

Snart är nog Nicklas hemma då kommer han nog bli förvånad för jag har mublerat om i vardagsrummet, fast vi har pratat om de länge men ingen av oss har gjort de förns nu då =P

Nä måste gå och sätta en klämma i luggen den hänger i ögonen!


Jag och Älskling <3

Mys

Tänkte ha en liten mys stund, så nu sitter jag här med en te kopp (smultron lös te) och tända ljus =)
Nu är bilderna på datorn men jag blev besviken, hade gkömt bort vad jag hade kort på och de fanns bara bilder från sommarröj och på kattungarna. Men de är väl bättre än ingenting ;)
Kanske ska berätta att bilderna är från Lördagen (sommarröj) på förfest hos John, sen for vi till öltältet men där vart de inga bilder tyvärr.



John, Nicklas och Malin



John och Malin



Jag



John och Nicklas eh.. Kramas tror jag.



Snygg Molly som har flyttat.

Jaha vad ska jag göra nu då? Hm ska nog gå och duscha mina fötter är isbitar =/

Grönt är skönt

Nicklas har just farit till jobbet och jag ska städa i brist på annat att göra, fast de känns inte så lockande men damsuga och plocka undan lite disk ska jag väl kunna göra.
Sen, ja vad fan händer sen? Ska väl gå förbi mamma om de inte dyker upp nånting annat.
Hon bor hos min bror i helgen för han är i sthlm så nån måste ta hand om hans hund.

Nu är kameran laddad men har inte hett in dom på datorn än, men senare idag (kanske).


Glömde lägga in en bild på den här igår, en ipod shuffle ska jag också köpa. Den måste  vara grön! Men de jobbiga är att den inte finns nånstans nästan, de närmsta varuhuset är i skelefteå. Tur vi ska dit då när jag får lön =D

Kläder <3

Nu har vi sett klart filmen, den har helt klart godkänd =) Nu sitter jag och kollar vad jag ska köpa när jag får min lön ;)
Tänkte att jag kunde visa er lite =)

 

 
Dom sakerna har jag nog tänkt köpa, men jag får se sen om jag köper allt, måste prova först så de ser bra ut i verkligheten också =) Har min kamera på laddning nu känner mig så duktig =D Börjar bli lite trött i ögat ska fråga N om vi ska lägga oss snart. I morgon kommer de bilder annars får ni påminna mig ;) Sov gott <3

Rättelse

Tänkte bara rätta mig själv skrev ju igår att de var den 13 men de är ju den 13 idag, ett litet slarvfel bara som säkert ingen har märkt men iaf. Idag har jag haft två körlektioner sen var vi med Elin och då bestämde jag mig för att bjuda dom på mat för att hon var så snäll och fixa min balfrisyr =) Så vi åt kyckling salsa till middag och glass till efterrätt, de var mumsigt. Nu ska vi se ice age 3 för våran boxer funkar inte så vi kan inte se tv, suck.
Och nej har inte laddat kameran men ska gå och göra de nu medans jag kommer ihåg de =P

Onsdag 13 Augusti

Vars tog sommaren vägen? De känns som att jag inte hunnit göra nånting. Jag som skulle storstäda hela huset och sola varje dag de var sol har jag gjort nått utav de nä. Fast jag skulle ju kunna hinna storstäda hm... Nä vem försöker jag lura egentligen. Men de lät som att mamma skulle komma nåndag så skulle vi hjälpas åt med att putsa fönstrerna, är ju ett par =/
Vi har kanske hittat ett hus i Piteå nu men jag vet inte känner mig inte riktigt sugen på att bo i skogen plus att grannen är nästan vägg i vägg, så har vi bott i ett över ett år nu och de är inte trevligt. Men ingen granne kan vara lika hemsk som våran granne. Dom var tydligen jätte trevliga dom som bodde brevid, dom har hästar så de är ju ett stort plus med tanke på att jag skulle vilja ha en häst men får inte för N, då kanske jag får rida deras hästar =) Inte för att jag precis kan rida men de kan väl inte vara så svårt att lära sig eller? Bara den går framåt så är jag nöjd =P
Men vi får se hur vi gör, vill fara dit och se hur de ser ut invändigt (har bara sett utsidan) men de kanske duger att börja med tills vi hittar vårat drömhus. Huset är väldigt billigt och då menar jag väldigt billigt  så de behöver nog renoveras ganska mycket men de är de är ju de jag älskar =)
Ett annat plus med att bara flytta till Piteå är våra vänner som finns där tex Sara & Henrik <3 och vissa av N's jobbarkompisar som blivit våra kompisar =)
De finns inte så mycke kvar i Älvsbyn!

Åhh tycker N kan komma hem nu! När han far så tycker jag de är ganska skönt att vara själv men nu när jag vet att han snart slutar så orkar jag inte vänta.

Att vänta är de värsta jag vet!

Har glömt att ladda kameran men nån dag kommer de blider, I Promise!

<3<3<3

10 Augusti

Följ min blogg med bloglovin

Väldigt smidigt att ha alla sina favvo bloggar på en plats =)

9 Augusti

I fredags var min sista jobb dag så nu har jag semester i 2 veckor, sen börjar jag på komvux.
Fy fan vad varmt de är idag! Har legat ute och solat ett tag och ska snart gå ut igen men var tvungen att gå in och ta en isglass och skriva lite här. Måste ladda min kamera så att jag kan visa er vad som har hänt den senaste tiden.

Nä ut och bli lite brunare =)