2 Bilder

 

Sex and the city 2

Såg nyss bakom kulliserna på satc2 =) På Söndag ska jag och Malin gå och se den och som jag längtar <3
Nu sitter jag och ser första avsnittet av serien och jag gissar att dom kommer visa hela serien undrar om de är varje kväll eller bara Måndagar!? Ja de får jag väl se i morgon kväll eller så kollar jag tv-tablån.
Jag älskar satc när jag får råd ska jag köpa hela serien + filmerna =)

Måndag 24 Maj 2010

Så var de Måndag igen och jag har sjukt tråkigt =( Regnar gör de också men de kan vara skönt att ha en svalare dag och hundarna tycker nog de är skönt =)
I morgon fyller min mamma 60 =) men vi ska fira henne på Lördag för då är dom flesta lediga. Vi åker nog till Älvsbyn redan på Fredag och stannar till Söndag =)

Jag har inte så mycket mer att skriva ville mest fördriva tiden lite.

Snabb uppdatering

Sitter just nu och bränner en skiva sen ska vi till John och dricka kaffe sen ska vi hem och packa och sen åker vi till ÄLVSBYN =) Jag längtar efter min Elin <3
Vi kommer nog hem i morgon kväll.

Ha en trevlig helg ;)

tvättelitvätt ;)

Idag är jag uppe tidigt, eller ja de beror ju på vem du frågar men för mig är de ganska tidigt =P Ställde klockan på halv tio sen snooza jag ett tag =P Håller på att tvätta, de är faktiskt kul att tvätta men vika in i garderoben är de värsta som finns, våra kläder brukar få ligga i en ikea kasse väldigt länge innan dom åker in i garderoben.

Nicklas är och jobbar han har uppsägningstid vilket känns skönt men vi vet inte hur länge hans chef (som nu är tillbaks efter semstern) sa att han har det i 2 veckor upp till 3 månader men han fick inte veta hur länge just han ska få, konstigt! Men men han får väl veta de nångång iaf =P

Sen när N kommer hem hoppas jag att vi kan hitta på nå kul, jag är less på att sitta inne, vill ut i solen ju =P

Nä nu ska jag tillbaks till tvättis =)

Premiär

Jag publicera detta i går kväll men av nån anledning vill den inte synas så jag prövar igen =)







Ixi och Amber fick premiär bada i Lördags eller var de Söndag? Ja i helgen iaf. Trodde inte dom skulle vilja bada eftersom de var väldigt kallt i vattnet (jag doppa tårna), men dom plaska på iaf =)


Bjuder på en bild på mig också =)


Nicklas och John

Tråkig dag!!

Jag har jävligt tråkigt de finns inget att göra men ändå så mycket som jag borde göra typ packa upp kartonger. Egentligen skulle jag kunna kasta allt som vi inte packat upp än för har vi inte behövt de hitills lär vi ju inte behöva de över huvudtaget!?

Jag vill ha ett jobb nu, jag är less på att inte ha pengar, less på att inte ha en egen bil, less på att inte kunna köpa allt jag vill ha!!! Kolla just om de fanns nå jobb jag kunde söka men nej.

De är iaf bra väder och jag skulle vilja ligga ute och sola hela dagarna men har ingen solstol jag vill inte ligga på en filt på gräset för då kommer alla kryp och attackerar mig, blä! Men i helgen kanske vi åker till älvsbyn och hämtar våra solstolar/solsängar, men jag gissar att de fina vädret inte kommer hålla i sig men då är dom här iaf =)

Nä nu ska jag fortsätta se D.H =)

Fredag 14 Maj 2010

Ja de är väl lika bra att berätta de tråkiga på en gång.. Nicklas har blivit arbetslös. De känns rent ut sagt förjävligt men de finns inte så mycket att göra åt, eller ja vi kan söka jobb som fan så nån av oss får jobb. Nicklas har faktiskt sökt typ 8 jobb och skrivit in sig på arbetsförmedlingen (han är så duktig min älskling). Vi tycker att han borde ha iaf en månads uppsägningstid men hans chef är bortrest så vi vet ingenting men dom på vik.anskaffningen tyckte att han skulle ha de så han är på ett nytt ställe och jobbar i helgen + att han mest troligt skulle få sommarjobb =)

Nu hoppas jag bara på att jag också ska hitta mig nånting men de ser inte ljust ut tyvärr =/

112

Ja jag borde ligga och sova nu men just när jag och Nicklas skulle gå och lägga oss hör vi två smällar som kommer utifrån, jag tänkte inte så mycket på vad de var som lät men N titta ut genom fönstret och skriker de brinner ju för fan! Å jag typ haha kul skämt men han börjar springa efter telefonen och jag tittar ut och ser en stor svart rökpelare som kommer från en av parkeringarna. Nicklas ringer 112 och dom tycker att han ska gå dit och möta upp brandkåren och polisen, så han är där just nu och de har smällt flera gånger efter att han gick dit så jag hoppas han är okej. Jag skulle gissa på att de är en bil som brinner kanske flera, men jag får väl veta när N kommer tillbaka.

Jag vet att jag varit dålig på att blogga men de har hänt en tråkig sak i veckan så jag har inte haft nån lust att skriva men i morgon kanske ni får en uppdatering om vad som har hänt.

Våga hata...

Förkylning!!! Jag är så less, de börja förra veckan och igår när jag steg upp så kändes de som att allt var över så jag gick ut på promenad men hundarna medans N fortsatte sova, mm de får jag ju äta upp nu de bara rinner ur näsa hela tiden, hur mycket snor kan de rymmas i en människa egentligen!? Less less och åter less.

I morgon åker vi till Älvsbyn iaf, vi ska vara hundvakt åt min brorsas hundar = att vi kommer ha 4 hundar i helgen varav en är en valp. Hoppas jag är bättre i morgon annars vet jag inte om jag kommer orka.
Nu ska jag sluta gnälla de kommer bli jätte kul att vara på byn och se lite folk som man känner igen, här är de som ingen ide att titta ut för man känner ändå ingen, fast de är ju skönt de också =P
Nu ska jag gå och dricka citronvatten (tack Malin för att du alltid dricker de och då har fått mig att börja dricka de =D).
Ha en trevlig helg om jag inte uppdaterar nå mer i veckan =)
Vad fan är de för fel??? jag gör styckeindelning men sen när jag publicerar så åker allting ihop! JÄVLA SKIT BLOGG!!!!
Vet nån vad felet kan vara??

Bilder sen valborgs =)

Mina gula skor som jag köpte förra året men glömde bort dom och hitta dom nu när vi flytta =D
Crazy..
Nicklas gillar inte den röda lampan som lyser när man tar kort =P
John och Malin ;)

Svar

Anonym om Invigning ;):

hur många läsare per dag har du ungefär? tack för en bra blogg :)
Svar: mellan 20 å 30 läsare, mitt rekord är typ 49 tror jag så min blogg är inte så poppis =P Men tack för att du gillar den iaf =)
Helgen har gått grymt fort men de gör dom väl alltid!?
Fredag gick vi till John och Malin och grilla, jag tvinga i mig en grogg och en halv öl på ca 5 timmar så jag höll mig väldigt nykter och jag kom fram till att jag ska sluta dricka tills dom kommer på en öl/cider som smakar exakt likadant som cola då ska jag börja dricka igen. Okej nu kanske jag tog i men allt smakar verkligen skit!
Lördag städa vi ur den gamla lägenheten sen for vi till John och Malin och såg Avatar (fast vi hade redan sett den på bio men den är så sjukt bra så den är värd att se många gånger), sen byte N till sommar däck på bilen och vi for till stan för att kolla om de var livat på årets första crousing men de var de inte så vi for hem och sov.
Söndag ringde klockan 06:45 och jag hade sovit ca 3 timmar men snabbt var jag uppe ur sängen och gjorde mig klar för att åka på Ikea =D Jag, Nicklas, John och Malin åkte i våran bil, Sara och Henke hade egen bil och Hanna och Mattias hade egen bil så vi var ett stort gäng och trevligt hade vi och vi fick me oss de vi skulle ha och lite till =P Så de blir att leva fattigt den här månaden men de är de värt =)
Idag har vi packat upp lådor men de är hur många som helst kvar, suck! Nu ska jag gå och fortsätta och sen kanske jag bygger ihop min nya hallbyrå, längtar (Ja jag tycker de är kul att bygga ihop ikea möbler =P)