Sista inlägget för i år

Nu ska vi börja rulla mot en fest här i Piteå tänkte bara önska alla ett




Gott Nytt År ;)


Sandra och Elin in action ;)

http://elfyourself.jibjab.com/view/0aEoJauVk9tGLrIW

Minne som en guldfisk?

Skulle ju skriva ett inlägg för att tacka alla som har kommenterat om min pappa men de glömde jag bort så

Tack för dom söta kommentarerna
Dom värmde <3

Onsdag 23 December 2009

1 dag kvar till julafton =) Men tyvärr ingen julkänsla =/ Kanske kommer sen när jag ska ut och köpa alla julklappar, just de jag har inte köpt en enda julklapp än men de gör mig inget, tänk så skönt att köpa alla på en dag och inte en här och en där och börja tidigt är ingenting för mig då hinner jag ju glömma bort vad jag köpt till folk =P så idag är en perfekt dag =) + att jag inte har haft pengar men idag ramlar lönen in och tro mig den är efterlänktad =D

Och vad gör jag vaken nu kanske ni undrar!? Ja jag brukar ju sova till minst 1 men idag har jag skjutsat N till jobbet eftersom jag behöver bilen idag, jag gruvar mig för att köra för jag gissar att jag inte kommer vara den enda på stan idag =/ men de ska nog gå bra, ska parkera på N´s jobbparkering så jag får ha bilen i motorvärmare =)

Nu till min pappa. Han mår bättre och ville hem redan första dan, men de fick han ju så klart inte.
Jag prata med han igår och då mådde han bra men han säger alltid att han mår bra fast man ser att han har ont (tjurskalle). Men iaf så ska vi och hälsa på han i morgon (om de går bra för han) för jag tycker han är viktigare än nån annan just nu.

Ikväll åker jag till mamma (fast jag vet inte hur) och jag och Elin ska ha lilla julafton, sen ska jag och mamma spela bingolotto. N jobbar i morgon därför följer han inte med ikväll.

Morgondagen ser ut så här:

- Jullunch hos mamma
- Kring 3 börjar mamma jobba
- Kring 4 kommer N vi åker till hans bror och lämnar julklappar
- kring 5 åker vi till Luleå (pappa)
- Kring 8 åker vi till Älvsbyn igen
- Kring 9 slutar mamma
- Krig 10 nattmacka hemma hos Stig
- Kring 11 hemfärd (och jag gissar att jag kör =/)

Och N börjar jobba halv 8 på juldan. De vart mycke kring men jag vet ingen exakt tid vi tar de som de kommer heltenkelt. Mycke bilkörande blir de men vad ska man göra när man har en splittrad familj.

Nä nu måste jag hoppa i duschen så jag är klar till halv tio för då bär de av mot stan, Jag ska hänga på låset ;)

Måste bara tillägga att de snöar och snöar och snöar här i Piteå, Jim och Frida var förbi igår och dom sa att de var mer snö här än i Älvsbyn =O Har de någonsin hänt? Varför måste snön förfölja mig? Jaja de blev en vit jul iaf =)

God Jul
Hoppas ni får de mysigt med era nära och kära =)

Lördag 19 December 2009

Idag fick jag ett väldigt tråkigt telefonsamtal av min låssas mamma, min pappa har fått en stroke =´(
Men ingen allvarlig lät de som iaf, men de är ändå tråkigt och jag har ingen lust att prata om de så ni behöver inte ringa. (Elin jag ringer när jag orkar)

Så nu ska jag ta en varm dusch och sen ligga i soffan och tänka posetiva tankar, och hoppas han blir bra.

Min älskade pappa <3

Ha en trevlig kväll!

På tal om..

Svenska hjältar, jag har ju faktiskt vunnit ett pris när jag var 16(?) , ett civilkurage pris.

http://www.pitea-tidningen.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleId=3653234

Fick ett diplom som jag har i en speciell pärm som mamma gjort åt mig med dom flest gånger som jag varit med i tidningen, kan ju vara kul att ha kvar och titta på senare i livet, men iaf så borde jag kanske hänga upp diplomet på väggen typ vid sängen så jag kommer ihåg varje morgon att jag faktiskt har gjort iaf en god gärning i mitt liv och som jag borde vara stolt över, kanske får lite bättre självförtroende och tar itu med mitt beroende (chips)

Artikeln ovan har jag urklippt i min pärm och där var de även en bild från dage jag fick priset, fy fan vad smal jag var och mycket snyggare än nu.

Jag har börjat få en till rumpa =/ Ovanför min vanliga rumpa har de nu börjat börjat bulla utåt (i svanken alltså) så min röv ser ut att börja typ mitt på ryggen inte snyggt de minsta..

Måndag 14 December 2009

Skrev ett ganska långt inlägg men så råka jag trycka bakåtpil istället för enter, klant!!

Sitter just nu och stor gråter, ser svenska hjältar på 4:an. (har väldigt lätt för att gråta)
Nä nu måste jag springa och hämta näsdukar  

Fredag 11 December 2009 (natt)

Klockan är efter 3 och jag är som vanligt fortfarande vaken. Fattar inte varför jag inte kan sova. Har vänt som fan på dygnet, igår steg vi upp efter 1, hela dan är ju förstörd äter frukost när andra äter middag och när folk går och lägger sig ja då äter vi middag. Är sjukt less så idag ska vi stiga upp tidigt så vi är trötta på kvällen och kanske somnar normal tid, tolv vore helt underbart att somna.

Iaf idag ska vi tvätta, sen har vi hyrt bastun som är här nånstans på området och efter de kommer Sara och Henrik hit och ser idol =) (bu för erik ja för calle)

Lördag jobbar N och mamma ville jag skulle komma till henne och sova över till Söndag men nä jag känner ingen lust till de, men på söndag ska jag på byn iaf för min bror fyllde år igår och ska ha fika på söndag =) + att jag ska hinna träffa elin <3

Jaha vad fan ska jag göra nu då? Är de nån ide ens att sova när vi ändå ska upp typ åtta? för om jag somnar kommer jag inte orka upp då. Hm jaja vi får väl se egentligen är de ju bara N som måste vrida tillbaks dygnet eftersom han börjar tidigt på lördag, jag har helg varje dag och vet ni vad? Så jävla skönt =)

Sov gott eller godmorgon ;)

Rubrik jävel!!!



Jag måste ju bara nämna nånting om Fredagens idol.
Vem är så korkad och röstar på Erik? Han är bra helt klart men då har han ingenting där att göra tycker jag. Tävlingen går ut på att man ska utvecklas (som tex Calle) han har varit bra hela tiden därför så tycker jag att Calle ska vinna på Fredag, men jag hade helst haft kvar Tove, hon är lite udda och inte som alla andra artister och sjunger så fantastiskt bra. Men men man får inte alltid som man vill här i livet..

Måndag 7 December 2009

Var tvungen att kolla så de verkligen var måndag, har ingen koll när jag ändå är ledig varje dag.

De är lika mycke kaos här som sist jag skrev eller nja lite bättre är de väl men verkligen inte bra, jag vill bara att allt ska flyga på plats. Ska nog fara och köpa lite redbull och hälla på alla kartonger.

Igår var vi hos Sara och Henrik och hade adventsmys dom drack glögg (blä för glögg) jag drack julmust och vi såg ensam hemma 2 (den borde inte heta ensam hemma han är ju inte ens hemma!). De hör som till julen att se iaf nån av dom.

Idag har jag skjutsat Nicklas till jobbet, kände att de var dax för mig att köra ensam i stan nu så jag lär mig, men de var inte så svårt jag kolla bara vad bilen framför gjorde och gjorde som den eller nja inte allt jag svängde ju inte dit den skulle svänga men ja ni fattar. Så då ska jag hämta han i kväll när han slutar.

Nu ska jag gå och diska (vill nån ge mig en diskmaskin? Snälla!) sen ska jag ringa Elin <3

Onsdag 2 December 2009

Då var man Pitebo då =) Känns inte så annorlunda, inte än iaf =P
Ja vad finns de mer att säga?
De är kaos i lägenheten med kartonger överallt och jag diskar och diskar och diskar, Vill ha allting rent innan de far in i skåparna eller de var ju rent innan jag packa ner allt men kartonger är väl inte speciellt rena så jag diskar allt för att vara på den säkra sidan =P

Men vi trivs iaf och djuren finner sig bra också =) Vilket känns skönt för vi trodde att vi skulle bli tvungna att sälja katterna eftersom dom är vana  att vara ute men alla går då på lådan och vill inte ens gå ut på balkongen så vi kan behålla dom =)

Nu ska jag gå och börja med middagen, kanske lite tidigt men de jag ska göra tar ett tag + att N kommer hem från jobbet kl 3 och då brukar han vara hungrig.

Vi ska kanske till Älvsbyn idag eller jag hoppas vi ska de för jag måste hämta ut ett packet men N lät inte så sugen men vi får se =)

Tjingtjong ;)